Gemeente Amsterdam

Scrummaster

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als scrummaster in verschillende organisaties, organisatieonderdelen en samenstellingen.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring als gesprekspartner en coach van de strategische laag in de organisatie.
  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau.
  • De aangeboden kandidaat is in het bezit van een erkende [mbo/hbo/wo diploma]. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Geef in maximaal 1 pagina aan waarom u als kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht. Hieruit dient duidelijk te blijken dat je over uitstekende Nederlandse vaardigheden beschikt. Let op, er wordt hier gevraagd naar een motivatie geschreven door de kandidaat. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.
  • De aangeboden kandidaat beschikt over PSM II of vergelijkbaar. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
  • Is de kandidaat in het bezit van minimaal één geschaald Agile certificaat (Minimaal Leading SAFe, Scaling Scrum, Less, Nexus, Scrum of Scrums, of vergelijkbaar). Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet kan de score worden bijgesteld.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring om goed om te gaan met diverse teamdynamieken en kan meerdere werkvormen toepassen en overbrengen (Scrum, Kanban, Lean, DevOps, SAFe, Less, Scrum@Scrums).
  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en ervaring met beleids- en bestuursprocessen binnen een overheidsorganisatie. Het aantal jaren ervaring dient duidelijk te blijken uit het cv.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten