Waar vind ik alle interim opdrachten bij de overheid?

Ben je op zoek naar interim opdrachten binnen de overheid? We laten je zien waar je alle interim opdrachten binnen de overheid kunt vinden!

Waar vind je alle interim opdrachten binnen de overheid?

Interim opdrachten binnen de overheid zijn vrij toegankelijk

Interim opdrachten bij de (semi)overheid worden vaak binnen een Dynamisch aankoopsysteem (DAS) gepubliceerd. Vaak kun je deze opdrachten alleen zien als je ingeschreven bent in het specifieke DAS van de organisatie. Je ontvangt dan ook e-mails met nieuwe opdrachten bij de organisaties en binnen de segmenten waarop jij bent ingeschreven

Wil je alle interim overheidsopdrachten kunnen zien? Dan moet je je bij alle inhuurplatforms inschrijven. Of je vindt ze op websites met interim vacatures, doorgeplaatst door ‘bemiddelaars’. Je kunt dan alleen via de bemiddelaar reageren met bijbehorende kosten (een percentage van je uurtarief en soms flink beperkende concurrentiebedingen).

Freep verzamelt alle interim opdrachten van
gemeenten en overheden

Hoe werkt Freep?

Wij verzamelen als enige in Nederland alle opdrachten van Dynamische aankoopsystemen (inhuurplatforms) van overheidsorganisaties. En wij zijn leverancier binnen alle platforms en segmenten,

Via Freep kun je hierdoor eenvoudig alle interim opdrachten bij overheden doorzoeken, vinden en via de mail ontvangen. Wij helpen je gratis om direct zelf te reageren op opdrachten. En wij kunnen je helpen om meer kans te maken op gunning van opdrachten.

Wil je ons inschakelen om een winnende offerte uit te brengen? Neem dan contact op. Met onze kennis en ervaring van de inhuurmarkt, -procedures en gunningen weten wij als beste hoe je een goede aanbesteding indient.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox