Gemeente Weststellingwerf

medewerker restauratieve dienst

Gemeente Weststellingwerf

De opdracht­omschrijving

Opdracht omschrijving

Werken bij een gemeente suf en saai? Vergeet het maar! De gemeente Weststellingwerf bemoeit zich met de hele lokale samenleving, van afvalcontainer tot zwembad, van thuishulp tot fietspad. Hierdoor werken bij ons veel verschillende mensen met allerlei opleidingen en deskundigheden.

Bij de gemeente Weststellingwerf werk je mét mensen vóór mensen. En kun je echt iets betekenen! De wensen en behoeften, maar ook de mogelijkheden van de inwoners van onze 26 dorpen nemen we graag mee in de plannen die we maken. Mits die passen bij de wetten en regels waar we mee te maken hebben. Dat is complex, enorm interessant en brengt verantwoordelijkheden met zich mee.

Voor het team Vastgoed, Grondzaken en Facilities zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker restauratieve dienst.

Je functie

Als medewerker Restauratieve Dienst verzorg je de vergaderservice in de vergaderkamers en bij directie en bestuur. Daarnaast verzorg je tussen de middag vergaderlunches en lunch in het bedrijfsrestaurant. Regelmatig wordt er ook 's avonds gewerkt voor bijvoorbeeld raadsvergaderingen. Is het even rustig? Dan schiet jij graag een collega van de interne dienst te hulp en help je mee met de verzending of repro-werk.

Takenpakket:

  • Het verzorgen van vergaderingen in het gemeentehuis;
  • Het verzorgen van vergaderlunches en de lunch in het bedrijfsrestaurant;
  • Het doen van bestellingen t.b.v. de restauratieve dienst;
  • Het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden in de keuken;
  • Het oplossen van storingen aan de koffieautomaten;
  • Het verzorgen van en ondersteunen bij (raads)vergaderingen en representatieve bijeenkomsten;
  • Het ondersteunen van huwelijken in de rol van gastheer/gastvrouw;
  • Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden;
  • Het uitvoeren van voorkomende werkzaamheden binnen het team.


Verantwoordelijkheden

Wat verwachten we van jou

Functie eisen

  • Je hebt een relevante afgeronde (V)MBO opleiding, op het gebied van restauratieve of facilitaire dienstverlening
  • Je hebt ervaring met het bedienen van diverse keukenapparatuur
  • Je hebt ervaring met MS-Office 
  • Je kunt mondeling en schriftelijk duidelijk communiceren
  • Je bent bereid om in de avonduren en (incidenteel) in het weekend te werken
  • Je hebt kennis van de HACCP

Jij bent:

  • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling
  • Je bent stressbestendig en kunt prioriteiten stellen
  • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig
  • Je bent initiatiefrijk en representatief
  • Je bent enthousiast en werkt graag in een team

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Relevante (v)mbo opleiding, op gebied van restauratieve of facilitaire dienstverlening. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.
  • Minimaal een jaar ervaring als medewerker restauratieve dienst (of een vergelijkbare functie). Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) opdrachten/projecten in uw toelichting, waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal drie jaar voldoet. Graag specifiek de naam van de organisatie(s) benoemen.
  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 03-01-2022 tot en met 01-03-2022 voor 19,8 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

De Wensen

  • Externe heeft aantoonbaar een opleiding op het gebied van facilitaire zaken en restauratieve dienst. Externe heeft de gevraagde opleiding afgerond (250 punten) Externe is op dit moment bezig met de gevraagde opleiding (125 punten) Externe heeft niet de gevraagd opleiding (0 punten)
  • Externe heeft aantoonbare kennis van haccp Externe heeft aantoonbare ervaring zoals omschreven (200 punten) Externe heeft geen aantoonbare ervaring zoals omschreven (0 punten)
  • Externe beschikt over minimaal 1 jaar recente werkervaring op het gebied van de restauratieve dienst. Externe heeft aantoonbare ervaring zoals omschreven (250 punten) Externe heeft geen aantoonbare ervaring in het vakgebied zoals omschreven (0 punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Gesloten

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox