Waternet

Communicatieadviseur Waterkwaliteit

Waternet

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Afgeronde opleiding communicatie (HBO/WO)\ Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met communicatie bij waterschappen of rond het thema waterkwaliteit De kandidaat dient te beschikken over de volgende competenties: 1. Duidelijk communiceren: zowel mondeling als schriftelijk goed kunnen uitdrukken. 2. Projectmatig: je hebt aantoonbare ervaring met projectmatig werken 3. Samenwerken: je deelt tijdig zaken met degene met wie je samenwerkt, je zoekt de ander makkelijk op en bent makkelijk in het leggen van contact. 4. Strategisch: je bent in staat om vanuit de doelen van het programma strategisch communicatiemiddelen in te zetten Deze competenties worden getest in een gesprek.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Creatief: Je bedenkt creatieve manieren om te communiceren, goed passend bij de doelen. Pragmatisch: Je bent pragmatisch in het vinden van oplossingen en een aanpak. Je maakt de communicatie over het programma niet groter of complexer dan nodig. Ervaring: Je hebt relevante ervaring met het werk als communicatieadviseur in vergelijkbare programma’s en organisaties.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten