BIJ12

Senior communicatie adviseur

BIJ12

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Eis 2: De aangeboden kandidaat is akkoord dat deze opdracht voor 32 - 36 uur per week wordt uitgevoerd gedurende de gevraagde periode. De kandidaat is gedurende deze periode minimaal 32 uur per week beschikbaar, m.n. in de zomerperiode. Toelichting: Benoem in uw cv uw beschikbaarheid en of u akkoord bent met deze eis met ja of nee Indien u dit niet benoemd kan uw aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 4: Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur . Bij het niet benoemen van bovenstaande ervaring in uw cv wordt de aanbieding terzijde gelegd. De werkervaring moet voor BIJ12 verifieerbaar en duidelijk terug te vinden zijn in uw cv.
 • Eis 5: Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met woordvoering Toelichting: Benoem in uw cv duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 wordt de aanbieding terzijde gelegd.
 • Eis 6: Een afgeronde hbo-opleiding richting Communicatie (of vergelijkbaar) Toelichting: Benoem dit duidelijk in uw cv: naam van de opleiding, niveau & opleidingsinstantie, diploma behaald ja/nee, datum start en afronden opleiding. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor BIJ12 wordt de aanbieding terzijde gelegd.
 • Eis 7: Aantoonbare ervaring in het schrijven van communicatieplannen (aantoonbaar + controleerbaar voor BIJ12 in CV – graag deze ervaring expliciet vermelden als dit van toepassing is bij een uitgeoefende functie/opdracht).
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

 • Shortlistcriterium 1: Ervaring in een politiek bestuurlijke omgeving/overheidsorganisatie Ja: 100 punten Nee: 0 punten
 • Shortlistcriterium 3: Kennis en ervaring met Canva, Photoshop, Illustrator en InDesign JA: 50 punten Nee: 0 punten Let op: deze ervaring dient specifiek te worden vermeld in cv bij een uitgevoerde functie/opdracht. BIJ12 kan de toegekende punten aanpassen als de ervaring niet terug te vinden is in cv.
 • Shortlistcriterium 4: a) Ervaring met het schrijven en redigeren van teksten b) Ervaring met het verzorgen digitale e-nieuwsbrieven c) Kennis van online content beheer Ja: 50 punten per onderdeel (a, b, c) Nee: 0 punten Let op: graag elk component - waar van toepassing - vermelden in cv bij specifieke functie of opdracht. BIJ12 controleert dit en past punten zonodig aan.
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 200 punten en kwaliteit maximaal 800 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt BIJ12 zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100 - Resultaatgerichtheid - Geduld en affiniteit met werkprocessen - Omgevingssensitiviteit - Analytisch vermogen - Flexibiliteit - Goed functioneren binnen een team - Heeft een gemoedelijke uitstraling B. Vaardigheden 200/100/50 - Meerdere ballen in de lucht kunnen houden en overzicht behouden. - Kennis op een begrijpelijke wijze kunnen overbrengen. - Een zelfstandige, systematische en nauwkeurige manier van werken. - Kunnen werken in een dynamische en bestuurlijke omgeving. - Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. - Kennis en ervaring met Canva, Photoshop, Illustrator en InDesign - Ervaring met het aansturen van externe bureaus (fotografie, vormgeving, video) C. Kennis 300/200/100 - Affiniteit (door middel van opleiding of ervaring) met milieu of natuur - Ervaring met gebruikersondersteuning / communicatietaken - Ervaring met het werken binnen een overheidsorganisatie - Kennis en ervaring met het opstellen van een communicatieplan - Kennis op het gebied van online content beheer - Ervaring met het schrijven en redigeren van teksten en digitale nieuwsbrieven
 • Shortlistcriterium 2: Ervaring met het aansturen van externe bureaus (fotografie, vormgeving, video) Ja: 50 punten Nee: 0 punten Let op: deze ervaring dient specifiek te worden vermeld in cv bij een uitgevoerde functie/opdracht. BIJ12 kan de toegekende punten aanpassen als de ervaring niet terug te vinden is in cv.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten