Gemeente Breda

RMC trajectbegeleider aandachtsgebied Werk

Gemeente Breda

Over de opdracht

 • geen max tarief

 • Noord-Brabant

 • 32 uur per week

 • Participatie en Werk

 • 05 november 2021

 • 05 november 2022

De opdracht

De Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 01 november 2021 07:00 We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken.

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Dit is een detacheringsopdracht en dit betekent dat Freep met jou een arbeidsovereenkomst aangaat voor de duur van de opdracht.

 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  Eis
 • Uw kandidaat beschikt over een rijbewijs B en auto. Dit moet blijken uit het cv.
  Eis
 • Uw kandidaat heeft minimaal 3 jaar ervaring als leerplichtambtenaar of RMC Trajectbegeleiding. Dit moet blijken uit het cv.KeuzemogelijkhedenAkkoord (0 Punten)Niet akkoord (0 Punten)
  Eis
 • Uw kandidaat heeft Kennis van instellingen op het terrein van onderwijs, arbeid (jeugd). hulpverlening / schoolmaatschappelijk werk en veiligheid. Dit moet blijken uit de cv.KeuzemogelijkhedenUw kandidaat heeft Kennis van instellingen op het terrein van onderwijs, arbeid (jeugd). hulpverlening / schoolmaatschappelijk werk en veiligheid. (0 Punten)Uw kandidaat heeft geen Kennis van instellingen op het terrein van onderwijs, arbeid (jeugd). hulpverlening / schoolmaatschappelijk werk en veiligheid. (0 Punten)
  Eis
 • Uw kandidaat heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding.. Dit moet blijken uit het cv.KeuzemogelijkhedenAkkoord (0 Punten)Niet akkoord (0 Punten)
  Eis
 • Uw kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan worden getoetst in een persoonlijk gesprek. - Persoon past binnen het team. - Je staat dichtbij de leefwereld van jeugd / jongeren. - Je legt gemakkelijk contacten met jongeren en je beschikt over een positieve en open instelling ten aanzien van kwetsbare jongeren -KeuzemogelijkhedenKandidaat scoort zeer goed op de competenties. Alle competenties zijn aanwezig en weet de kandidaat zeer overtuigend te onderbouwen (20 Punten)Kandidaat voldoet aan de gestelde competenties en kan dit in voldoende mate onderbouwen met voorbeelden uit de praktijk. Bij sommige competenties komt de kandidaat sterker/ overtuigender over dan bij andere competenties (6 Punten)Kandidaat voldoet enigszins aan de gestelde competenties, echter kan dit slecht onderbouwen met voorbeelden uit de praktijk (0 Punten)
  Wens
 • Uw Kandidaat werkt coachend gericht; open en passend bij de jongeren.KeuzemogelijkhedenUw Kandidaat werkt coachend gericht; open en passend bij de jongeren. (20 Punten)Uw Kandidaat werkt niet coachend gericht; open en passend bij de jongeren. (0 Punten)
  Wens
 • Uw kandidaat heeft ervaring met begeleiden naar richting werk en/of school of extra ondersteuning. Dit moet blijken uit het cv.KeuzemogelijkhedenUw kandidaat heeft ervaring met begeleiden naar richting werk en/of school of extra ondersteuning (20 Punten)Uw kandidaat heeft geen ervaring met begeleiden naar richting werk en/of school of extra ondersteuning (0 Punten)
  Wens
 • Uw kandidaat is bekend met sollicitatievaardigheden; het maken van een CV, het opstellen van een motivatiebrief, het inzetten van diverse zoekkanalen, presenteren tijdens een sollicitatiegesprek en het leren inzetten van het netwerk. Dit moet blijken uit het cv.KeuzemogelijkhedenUw kandidaat is bekend met sollicitatievaardigheden; het maken van een CV, het opstellen van een motivatiebrief, het inzetten van diverse zoekkanalen, presenteren tijdens een sollicitatiegesprek en het leren inzetten van het netwerk. (10 Punten)Uw kandidaat is niet bekend met sollicitatievaardigheden; het maken van een CV, het opstellen van een motivatiebrief, het inzetten van diverse zoekkanalen, presenteren tijdens een sollicitatiegesprek en het leren inzetten van het netwerk. (0 Punten)
  Wens

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox