Gemeente Schagen

Projectleider "grip op vastgoed"

Gemeente Schagen

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Opleiding Kandidaat heeft minimaal een relevante HBO opleiding. Dit blijkt uit het meegezonden CV.
  • Werkervaring Kandidaat heeft 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke rol bij de overheid. Dit blijkt uit het meegezonden CV. Referentie vereist

De Wensen

  • Werkervaring Kandidaat heeft > 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol bij de overheid. Dit blijkt uit het meegezonden CV.
  • Werkervaring Kandidaat heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol bij een gemeente. Dit blijkt uit het meegezonden CV.
  • Interview Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Tijdens het interview wordt de kandidaat o.a. getoetst op de gewenste competenties en de mate van geschiktheid voor de uit te voeren werkzaamheden.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

22 februari 2024 16:00

Je reactie ontvangen we graag minimaal 1 werkdag voor sluiting van de opdracht

Akkoord geen bemiddelaar / bureau

Om de inhuurketen kort en transparant te houden kiezen wij ervoor om alleen direct met de zelfstandige te schakelen en niet met bemiddelende partijen.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox