Gemeente Zutphen

Project- en kwaliteitsmedewerker Schuldhulp

Gemeente Zutphen

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • De kandidaat is inzetbaar vanaf 01-01-2023 tot 1-10-2023 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd tot einde 2023. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • Jouw opleidingsniveau blijkt uit je CV.
 • Naast een HBO werk- en denkniveau beschik je over een goed analytisch vermogen en coachende vaardigheden. Je hebt aansprekende resultaten geboekt in een soortgelijke functie en bent in staat het verschil te maken wat je kunt staven met concrete voorbeelden en resultaten. Bij voorkeur heb je ervaring met ondernemers en hun financieel beheer. Jouw kennis en ervaring blijkt uit je CV.
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. - Je bent een verbindende persoonlijkheid. - Je bent gemakkelijk in gesprek met zowel een bewindvoerder als een ondernemer, maar ook met collega’s en een inwoner die aanklopt met een schuldhulp vraag. - Je hebt een systematische en gestructureerde manier van werken en je durft met een kritische blik naar de huidige processen te kijken. Ook kun je nieuwe procedures uitwerken en toepassen. - Het leveren van resultaat én kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. - Je denkt creatief en komt met uitdagende ideeën. - Je weet de eisen rond Privacy en bescherming gegevensdeling op de juiste wijze te interpreteren en toe te passen is de processen.
 • Je bent in bezit van een geldige VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). De VOG kan door de gemeente worden opgevraagd bij (voorlopige) gunning.

De Wensen

 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je in het team past. Wij zoeken een verbindende persoonlijkheid die zelfstandig tot initiatieven en verbetervoorstellen komt.
 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je werkt met een open, enthousiasmerende en proactieve houding gericht op samenwerking.
 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je een oplossingsgerichte instelling hebt.
 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je een uitdaging ziet de functie in te vullen in een politieke omgeving.
 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je adviesvaardig bent en een sparringpartner voor stakeholders.
 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: - De mate waarin je omgevingssensitief bent naar collega’s, inwoners, partners, ondernemers en andere afdelingen binnen de gemeente.
 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je stevig in je schoenen staat, stressbestendig bent en snel ingewerkt raakt in een nieuwe omgeving en in jouw nieuwe rol binnen de gemeente.
 • Het voldoen aan de gevraagde competenties blijkt uit de motivatiebrief: De mate waarin je communicatief vaardig bent en goed kunt rapporteren. Upload je motivatiebrief hier.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten