Aa en Maas (Waterschap)

Manager Projectbeheersing Dijkversterking Lith/Bokhoven

Aa en Maas (Waterschap)

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Werkervaring met overheidsorganisaties Uit het aangeleverde CV blijkt de door u aangeboden kandidaat te beschikken over minimaal 3 jaar werkervaring in projectbeheersing met brede kennis van bedrijfsvoering- en kwaliteitsmanagementsystemen, waarvan minimaal 1 jaar in de grond-, weg- en waterbouwsector.
  • Werk- en denkniveau De door u aangeboden kandidaat dient te beschikken over een HBO of academisch werk- en denkniveau en goede beheersing van de Nederlandse taal. Het werk- en denkniveau blijkt uit de relevante werkervaring beschreven in het CV.
  • Werkervaring met werken in een IPM-team De door u aangeboden kandidaat dient aantoonbare werkervaring te hebben in de rol van manager projectbeheersing als onderdeel van een IPM-team.

De Wensen

  • Beschikbaarheid vanaf startdatum Als de kandidaat vanaf 15 juni 2023 20 uur per week voor deze opdracht beschikbaar is én vanaf die datum op de maandagen én op een andere dag in de week op het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch of op de projectlocatie kan werken wordt het volledig aantal punten voor dit criterium gegeven. Het niet vanaf de startdatum 20 uur per week voor deze opdracht beschikbaar zijn en/of het niet vanaf de startdatum op maandagen én op een andere dag op het hoofdkantoor in 's-Hertogenbosch of op de projectlocatie kunnen werken leidt tot een lagere puntenscore. Geef hier een toelichting op de beschikbaarheid van de kandidaat vanaf de startdatum.
  • Mate van ervaring met inzichtelijk maken van stuur- en beslisinformatie voor beheersen van kansen en risico’s Het is gewenst dat de kandidaat aantoonbare kennis en ervaring heeft met het inzichtelijk maken van stuur- en beslisinformatie voor beheersen van kansen en risico’s. Beschrijf – in maximaal 250 woorden - in welke mate u voor de voorliggende opdracht beschikt over relevante kennis en ervaring inzichtelijk maken van stuur- en beslisinformatie voor beheersen van kansen en risico’s. Ga daarbij specifiek in op: - De projecten waaraan u gewerkt heeft; - Uw rol en bijdrage in het project; - De relevantie van uw kennis en ervaring voor de voorliggende opdracht.
  • Mate van ervaring met toegankelijke en traceerbare rapportages Het is gewenst dat de kandidaat aantoonbare ervaring heeft met het opstellen van toegankelijke rapportages waarbij de analyse en besluiten traceerbaar zijn vastgelegd. Beschrijf- in maximaal 300 woorden- op welke wijze u gezorgd heeft voor de totstandkoming van toegankelijke en traceerbare rapportages.
  • Mate van ervaring als contractmanager met HWBP/ MIRT projecten in de Verkenningsfase Ervaring met betrekking tot contractmanager met HWBP/ MIRT projecten in de Verkenningsfase. Indien uit het door u bijgevoegd CV blijkt dat de door u aangeboden kandidaat beschikt over veel ervaring met projectbeheersing van projecten die in de HWBP/ MIRT Verkenningsfase zitten wordt het maximale aantal punten voor dit criterium gegeven. Weinig ervaring met contractmanagement van projecten die in de HWBP/ MIRT Verkenningsfase zitten leidt tot een lage score.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten