Gemeente Amsterdam

Kwartiermaker

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft ruime werkervaring >5 jaar in de rol als adviseur/projectleider duurzaamheid en circulariteit. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft ruime werkervaring >10 jaar als projectmanager of projectleider in locatie- of gebiedsontwikkeling binnen fysiek domein van gemeenten. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft ruime werkervaring >5 jaar als adviseur duurzaamheid en/of omgevingsmanagement in infra/openbare ruimte bij een aannemer. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring in projecten met de Aanpak Duurzame GWW. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal een hbo-opleiding in (milieu)planologie, geografie of industriële ecologie. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat heeft ruime werkervaring >5 jaar binnen de gemeente Amsterdam en kennis van projectmatig werken conform Plaberum en PBI. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het opstellen en toelichten van voorstellen t.b.v. bestuurlijke besluitvorming; - Aantoonbare affiniteit met inkoopstrategie, opstellen EMVI en kennis van diverse contractvormen. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare affiniteit met uitvoeringscoördinatie, duurzame bouwlogistiek en BLVC. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare affiniteit met Systems Engineering (SE) in projecten. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten