Avri

Hr adviseur

Avri

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2024 tot en met 31 januari 2025 voor 30-32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2x 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • U voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. U dient alle gevraagde onderdelen in te vullen.
  • HBO Personeelsmanagement'; Post Bachelor Loopbaanbegeleiding; Afgeronde opleiding tot realisatiemanagement.
  • Als HR adviseur beweeg je je tussen strategische, tactische en operationele werkzaamheden. Jij bent de advies-sparringpartner voor de leidinggevende als het gaat om HR en organisatievraagstukken. Omdat je feilloos weet wat er speelt op de werkvloer en in jouw vakgebied, signaleer je kansen, knelpunten en initieer je acties en verbetertrajecten. Ook draag je samen met je collega’s bij aan de doorontwikkeling en implementatie van ons brede HR-beleid. Denk o.a. aan HR 21, strategisch personeelsplanning, verzuim en organisatieklimaat. Je ziet wat er vandaag moet gebeuren op HR gebied, maar je kijkt ook vooruit. Je kan zelfstandig klussen oppakken en in projecten ben je de projectleider of participeer je in werkgroepen. Ervaring met projectmanagement en verandertrajecten 7-12 jaar werkervaring; Ervaring met de aandachtsgebieden, HR21, strategische personeelsplanning en arbeidsmarktcommunicatieplan.

De Wensen

  • HBO Personeelsmanagement, studie Human Resource Management, Post Bachelor Loopbaanbegeleiding of ervaring met loopbaantrajecten. Afgeronde opleiding tot realisatiemanagement of veranderkunde.
  • Ervaring met projectmanagement en verandertrajecten 7-12 jaar werkervaring; Ervaring met de aandachtsgebieden, HR21, strategische personeelsplanning en arbeidsmarktcommunicatieplan.
  • AFAS Ervaring bij een gemeentelijke regeling

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

25 juni 2024 om 08:00

Je reactie ontvangen we graag minimaal 1 werkdag voor sluiting van de opdracht

Akkoord geen bemiddelaar / bureau

Om de inhuurketen kort en transparant te houden kiezen wij ervoor om alleen direct met de zelfstandige te schakelen en niet met bemiddelende partijen.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox