Gemeente Rotterdam

Eindredacteur Rotterdam Onderweg

Gemeente Rotterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Eisen Een afgeronde hbo-opleiding Ervaring, gebiedskennis en netwerk in de Rotterdamse regio Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 7 jaar in een soortgelijke functie Om de week op maandag van 9.00 t/m 17.00 en incidenteel op andere werkdagen inzetbaar. Dit om andere redacteuren te vervangen Wensen Je hebt ervaring met bereikbaarheidscommunicatie binnen een gemeente; Je bent thuis in technische taal en kent de termen die bij verkeersregie horen; Zicht op de netwerken waarin Rotterdam Onderweg zich beweegt en wat die netwerken (en Rotterdam Onderweg) voor elkaar kunnen betekenen; Ervaring met systemen als TVM, Melvin, en GMAPS Werkervaring binnen Rijkswaterstaat, andere gemeentes, marktpartijen, wegbeheerders en providers - Relevante nevenactiviteiten - Gevraagde certificaten + naam instituut + datum behaald - in het Nederlands - maximaal 5 A4 enkelzijdig groot. U bevestigt het Curriculum Vitae van de kandidaat te hebben geüpload. Knock-out Het bovenstaand gestelde betreft een eis (knock-out). Indien de inschrijving niet aantoonbaar voldoet aan deze eis komt de inschrijving niet voor gunning in aanmerking.

De Wensen

  • Kandidaat heeft ervaring met bereikbaarheidscommunicatie binnen een gemeente; Kandidaat is thuis in technische taal en kent de termen die bij verkeersregie horen; Kandidaat heeft zicht op de netwerken waarin Rotterdam Onderweg zich beweegt en wat die netwerken (en Rotterdam Onderweg) voor elkaar kunnen betekenen; Kandidaat heeft ervaring met systemen als TVM, Melvin, en GMAPS; Kandidaat heeft ervaring binnen Rijkswaterstaat, andere gemeentes, marktpartijen, wegbeheerders en providers. Indien u verklaart dat de kandidaat over de genoemde ervaring beschikt dient hij aantoonbaar over de genoemde ervaring te beschikken zodat dit leidt tot een redelijk te verwachten professionele uitvoering van de opdracht en/of vervulling van de functie.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten