Provincie Utrecht

Adviseur Werving en Selectie/Corporate recruiter

Provincie Utrecht

 • max € 89 per uur

 • Utrecht

 • 40 uur per week

 • Beleid- en adviesdiensten

 • 13 oktober 2022

 • 12 oktober 2023

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Eis 2: De aangeboden kandidaat is akkoord dat deze opdracht voor 32 - 40 uur per week wordt uitgevoerd gedurende de gevraagde periode. Toelichting: Benoem in het cv of u akkoord bent met deze eis met ja of nee Indien u dit niet benoemd ( a en b) in uw cv wordt uw aanbieding terzijde gelegd.
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • Eis 4: De aangeboden kandidaat heeft minimaal een HBO/WO werk- en denkniveau. Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande wordt de aanbieding terzijde gelegd.
 • Eis 5: De aangeboden kandidaat heeft gedurende de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring als corporate recruiter in de publieke sector. (bijvoorbeeld werkzaam geweest binnen een provincie, gemeente, waterschap, ministerie of soortgelijke publieke organisatie). Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0 Persoonlijke eigenschap 1 Verbinder Persoonlijke eigenschap 2 Goede luistervaardigheden Persoonlijke eigenschap 3 Resultaatgericht Persoonlijke eigenschap 4 Stevige gesprekspartner op verschillende niveaus Persoonlijke eigenschap 5 Politiek-bestuurlijke sensitiviteit B. Vaardigheden 200/100/50/0 Vaardigheden 1 ontwikkelen en optimaliseren van organisatie- en bedrijfsvoering processen Vaardigheden 2 Ervaring met complexe verandertrajecten Vaardigheden 3 Analytisch denkvermogen Vaardigheden 4 Je kunt goed overzicht houden en prioriteiten stellen Vaardigheden 5 Verandermanagement Vaardigheden 6 Stijl van leidinggeven C. Kennis 200/100/50/0 Kennis 1 visie op het vak en de ontwikkeling van bedrijfsprocessen Kennis 2 een opgavegerichte organisatie Kennis 3 Ontwikkelingen op het terrein van bedrijfsvoering Kennis 4 Kennis van en ervaring met verandertrajecten Kennis 5 Procesmatig en projectmatig werken

De Wensen

 • Shortlistcriterium 1: De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur een afgeronde HBO of WO bachelor/master opleiding op het gebied van HRM of Bedrijfskunde. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend
 • Shortlistcriterium 2: De aangeboden kandidaat heeft ervaring als recruiter aan de corporate kant bij een Provincie. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifieerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten