Rijkswaterstaat

Adviseur Integrale Veiligheid

Rijkswaterstaat

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • E In verband met de werkzaamheden dient de kandidaat een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen binnen 4-6 weken na start van de opdracht.
  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, in de richting van Veiligheidskunde, integrale veiligheid, integrale veiligheidskunde of hogere veiligheidskunde.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Eis 1 De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, in de richting van Veiligheidskunde, integrale veiligheid, integrale veiligheidskunde of hogere veiligheidskunde.
  • Eis 2 De aangeboden kandidaat is in het bezit van een geldig rijbewijs A en/of B en beschikt over eigen vervoer.
  • Eis 4 De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA). Toelichting: Geldige diploma’s dragen het VCA/VCU-logo, de vermelding ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA’, de naam van het Examencentrum VCA, kandidaat naam, geboortedatum en VCA diplomanummer. Bij het niet benoemen van VCA gegevens in het CV van de kandidaat en hierdoor de verificatie in het Centraal Diploma Register (CDR) https://www.vca.ssvv.nl niet kan plaatsvinden zal de aanbieding terzijde worden gelegd.

De Wensen

  • Wens 1 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en werkervaring met het beïnvloeden en ontwikkelen van veiligheidscultuur in een projectorganisatie. Dit is aantoonbaar a.d.h.v. werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Wens 2 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en werkervaring met het zelfstandig toepassen van wet- en regelgeving op het gebied van (arbeids)veiligheid. Dit is aantoonbaar a.d.h.v. werkervaring in een vergelijkbare rol.
  • Wens 3 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en werkervaring als veiligheidsadviseur aan opdrachtgeverszijde.
  • Wens 4 De aangeboden kandidaat heeft kennis van en werkervaring met projecten in de Uiterwaarden.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten