Gemeente Amsterdam

217978 Personeel en Organisatie -programmamanager/verandermanager afdeling HR Advies en Vitaliteit

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende aan een HR-afdeling met teams.
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring met het leiding geven aan brede verandertrajecten op gedrag, sturing en samenwerking..
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 1 traject ontwikkeld en geleid op het gebied van HR-inrichting bij een grote publieke organisatie, zoals één van de G4-gemeenten of het Rijk. Dit traject graag benoemen en beschrijven in cv of motivatiebrief.
 • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met minimaal 2 verandertrajecten in een grote of middelgrote gemeentelijke organisatie met een complex krachtenveld. Werkervaring, niet langer dan een jaar geleden, binnen gemeente Amsterdam is een pre. Deze trajecten graag benoemen en beschrijven in cv of motivatiebrief.
 • De aangeboden kandidaat beschikt over een afgeronde WO (master of doctoraal) opleiding in de richting veranderkunde of psychologie in verandertrajecten en beschikt over academisch werk- en denkniveau. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
 • Geef in maximaal 1 A4 aan waarom uw kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.

De Wensen

 • De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met verschillende werkvormen bijvoorbeeld Agile werken.
 • De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur ervaring met programma- en/of projectmanagement.
 • De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur een cursus gedaan op gebied van TMA (Talentmotivatie). Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet kan de score worden bijgesteld.
 • De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur kennis van E-HRM.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten