DCMR Milieudienst Rijnmond

Teammanager Financiën en Inkoop (1 fte), vanaf juli 2023

DCMR Milieudienst Rijnmond

 • max € 125 per uur

 • Zuid-Holland

 • 36 uur per week

 • Inkoop
 • 05 juni 2023

 • 31 maart 2024

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Arbeidsverleden DCMR In verband met wetgeving is het niet toegestaan om een kandidaat aan te bieden die op het moment van aanvang van de opdracht in de afgelopen 2 jaar een dienstverband met de DCMR heeft gehad. Leverancier verklaart bovenstaande te hebben gelezen en begrepen, en hiermee akkoord te gaan.
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • Opleidingsniveau / werk- en denkniveau (eis) Uw kandidaat beschikt over WO werk- en denkniveau met een gebleken affiniteit voor Accounting en Financial en Project-control en/of een afgeronde HBO/WO opleiding Bedrijfseconomie. ​​​​​​​In de toelichting geeft u de afgeronde opleiding(en) en/of het werk- en denkniveau aan en licht u kort toe op basis waarvan deze opleiding relevant is voor de functie van Teammanager Financiën Inkoop.
 • Werkervaring (eis) Uw kandidaat heeft de laatste 3 jaar gewerkt in één of meerdere Finance functies in een leidinggevende positie. In de toelichting geeft u aan waarom uw kandidaat beschikt over deze werkervaring.

De Wensen

 • Specifieke ervaring teamontwikkeling (wens) Uw kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring m.b.t. teamontwikkeling binnen een financiële functie. In de toelichting geeft u aan waarom uw kandidaat over deze ervaring beschikt.
 • Motivatie Geef in een document van maximaal 2x A4 aan aan wat de motivatie van de kandidaat is om deze functie bij de DCMR te vervullen. Leg in de motivatie in ieder geval de koppeling tussen het door ons gevraagde profiel (inclusief competenties) en het CV van de kandidaat. In de motivatiebrief wordt door u onderbouwd  aangegeven waarom uw kandidaat past bij het door de DCMR gevraagde functieprofiel. De motivatiebrief vormt de brug tussen het door ons gevraagde profiel en het CV van uw kandidaat. De ingediende motivatie wordt beoordeeld op basis van mate waarin is onderbouwd hoe uw kandidaat aansluit op onze inhuurbehoefte. Let op: de ingediende motivatie dient door de beoordelaar los van het CV gelezen te kunnen worden. Neem dus geen verwijzingen op zoals "zie CV". Het uploaden van het CV is een onderdeel van deze tender, maar het CV dient alleen ter verificatie van de gevraagde opleidingen en werkervaring. Bij de beoordeling en het toekennen van de score wordt alleen uitgegaan van de ingediende motivatie. Met de motivatie wordt u in staat gesteld om uw kandidaat zich te laten onderscheiden op kwaliteit. De motivatie wordt beoordeeld door de DCMR en leidt tot een score die mede bepalend is of uw kandidaat uitgenodigd wordt voor de interviewfase. Een summiere onderbouwing levert geen of weinig punten op (ongeacht het CV)!  Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd
 • Bedrijfskundig inzicht (wens) Uw kandidaat beschikt over inlevingsvermogen en bedrijfskundig inzicht. Managementvraagstukken worden vanuit een multidisciplinaire benadering en vanuit een visie opgelost. In de toelichting geeft u aan over werk inzicht uw kandidaat beschikt.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten