Rijkswaterstaat

Specialist/Adviseur kabels & leidingen Derden

Rijkswaterstaat

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • E In verband met de werkzaamheden dient de kandidaat een Verklaring Omtrent Gedrag te kunnen overleggen binnen 4-6 weken na start van de opdracht.
 • Eis 1: De aangeboden kandidaat beschikt minimaal aantoonbaar over hbo werk en denkniveau (dit is aantoonbaar doormiddel van CV/Toelichting) en beschikt over een afgeronde technisch en/of juridisch georiënteerde opleiding
 • Eis 2: De aangeboden kandidaat heeft als adviseur minimaal 5 jaar aantoonbare kennis van en ervaring met het voorbereiden en coördineren van verleggingen van kabels en/of leidingen derden in infrastructurele projecten met een omvang van tenminste 50 miljoen.
 • Eis 3: De aangeboden kandidaat heeft ten minste 5 jaar aantoonbare kennis en ervaring met Nadeelcompensatie Kabels en Leidingen, De Overeenkomst 1999 en de telecommunicatiewet
 • Eis 4: De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het opstellen en/of beoordelen van eindafrekeningen.
 • Eis 5: De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA). Of is bereid dit binnen een half jaar te behalen. Toelichting: Geldige diploma’s dragen het VCA/VCU-logo, de vermelding ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA’, de naam van het Examencentrum VCA, kandidaat naam, geboortedatum en VCA diplomanummer. Bij het niet benoemen van VCA gegevens in het CV van de kandidaat en hierdoor de verificatie in het Centraal Diploma Register (CDR) https://www.vca.ssvv.nl niet kan plaatsvinden zal de aanbieding terzijde worden gelegd.

De Wensen

 • Wens 1: De aangeboden kandidaat heeft ervaring met de organisatieonderdelen van Rijkswaterstaat.
 • Wens 2: De aangeboden kandidaat heeft binnen het domein omgeving aantoonbare ervaring met netwerken op tactisch en operationeel niveau, met externe partijen zoals provincies, gemeenten, waterschappen, belangenorganisaties en particulieren en is in staat hiermee een samenwerkingsrelatie te creëren en te onderhouden. (0 Punten)1 - 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring (5 Punten)3 - 5 jaar aantoonbare kennis en ervaring (15 Punten)5 of meer jaar aantoonbare kennis en ervaring (20 Punten)
 • Wens 3: De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het opstellen en/of beoordelen van complexe POSSEN van verleggingen. Voorkeur is aan verzoeker kant
 • Wens 4: De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het verkrijgen van kabel en leiding gerelateerde vergunningen.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten