Gemeente Amsterdam

Senior Technisch Manager HO 215371

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een WO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring in civiel technische projecten. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat is in het bezit van een erkend hbo- of wo-diploma in technische richting, aangevuld met relevante cursussen. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ruime ervaring (meer dan 5 jaar) in de rol van Technisch Manager in een IPM team of in een vergelijkbare rol in een vergelijkbaar integraal projectteam, van een civieltechnische projecten en/of infrastructurele projecten die middels de Integraal Project Management systematiek worden aangestuurd. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 10 jaar) als Senior Technisch manager bij multidisciplinaire civieltechnische projecten en/of multidisciplinaire infrastructurele projecten met een omvang >= 25 M€ in binnenstedelijke omgeving bij gemeenten met ≥100.000 inwoners, bij voorkeur bij de Gemeente Amsterdam. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ruime ervaring (meer dan 5 jaar) met de herinrichting dan wel realisatie van openbare ruimte. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring in verschillende projecten, op alle aspecten van het vervoerssysteem tram, primair vanuit de infrastructuur. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat is communicatief sterk in verband met veel overleggen met de stakeholders van het project. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat is een teamspeler en geen solist en kan op basis van gelijkwaardigheid samenwerken met vertegenwoordigers van projectpartners zoals o.a. GVB, VRA, G&O, R&D. Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.
  • De aangeboden kandidaat heeft een netwerk binnen de partijen die samenwerken in het Amsterdamse OV-netwerk (o.a. GVB, VRA). Dit dient duidelijk geel gemarkeerd in het cv te staan.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten