Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Senior casemanager Omgevingsverzoeken WABO

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • HBO werk en denkniveau
  • Aanvullende opleidingen
  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties en past bij de kernwaarden van de gemeente. Dit kan worden getoetst in een gesprek met de opdrachtgever - planner en organiseerder - affiniteit met automatisering - transparant en daadkrachtig - in staat om binnen de gegeven ruimte van regelgeving met anderen tot oplossingen te komen. - netwerker, representatief, een teamspeler - goede communicatieve vaardigheden. - resultaatgericht, proactief, flexibel, werkt en denkt integraal - gevoel voor ambtelijke, politieke en bestuurlijke verhoudingen.  - Je kunt omgaan met conflictsituaties, maar blijft klantvriendelijk. - initiatiefrijk, verantwoordelijkheidsgevoel, lef en inlevingsvermogen in een ander.   Onze kernwaarden zijn: omgevingsgevoelig, verantwoordelijk, dienstverlenend, samenwerkend en zelfreflectief.
  • Het cv is voorzien van referenties (naam, functie en contactgegevens referent)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten