Gemeente Amsterdam

Senior accounthouder onderwijshuisvesting

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van wet- en regelgeving van onderwijs, en specifiek onderwijshuisvesting. Dit dient duidelijk geel gearceerd te blijken uit het cv.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal één jaar ervaring met onderwijshuisvesting en de gemeentelijke organisatie. Dit dient duidelijk geel gearceerd te blijken uit het cv.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • De aangeboden kandidaat beschikt over een afgeronde hbo opleiding. Dit dient duidelijk geel gearceerd te blijken uit het cv. Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
  • Geef in maximaal 1A4 pagina aan waarom uw kandidaat de meest geschikte is voor deze opdracht. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en ervaring (minimaal twee jaar) met bestuurlijke besluitvormingsprocessen en ervaring met het opstellen van adviezen. Dit dient duidelijk, geel gearceerd te blijken uit het cv
  • De aangeboden kandidaat heeft ervaring met projectmatig werken en affiniteit met financiën. Dit dient duidelijk, geel gearceerd te blijken uit het cv
  • De aangeboden kandidaat is een doorzetter met het vermogen mensen te betrekken en verbinden. Dit dient duidelijk, geel gearceerd te blijken uit het cv en kan beoordeeld worden door de opdrachtgever tijdens het interview, indien uitgenodigd.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten