Provincie Utrecht

Projectondersteuner I&A

Provincie Utrecht

Over de opdracht detachering
 • € 78 per uur/ max

 • Utrecht

 • 32 uur per week

 • Administratief Secretarieel

 • 03 mei 2021

 • 02 november 2021

De opdracht

Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 12 april 2021 10:00 We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Deze opdracht mag niet worden uitgevoerd door een zzp'er. Andere flexopties zoals detachering/verloning wel mogelijk.

Eisen
 • Eis 4 De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde opleiding op Hbo-niveau, bij voorkeur op het gebied van informatiemanagement/-voorziening of bedrijfskunde Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 6 De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar actuele en relevante werkervaring als projectondersteuner in de afgelopen 6 jaar Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 7 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met een projectmanagementmethodiek (zoals Prince II) Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende kennis en werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
Wensen
 • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde opleiding op Hbo-bachelor niveau, bij voorkeur op het gebied van informatiemanagement/-voorziening of bedrijfskunde: Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende opleiding. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 2 De aangeboden kandidaat heeft minimaal 3 jaar actuele en relevante werkervaring als projectondersteuner in de afgelopen 6 jaar Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0 Persoonlijke eigenschap 1 Enthousiast, resultaatgericht en planmatig Persoonlijke eigenschap 2 Werkt graag in een team maar kan ook zelfstandig zijn/haar weg vinden Persoonlijke eigenschap 3 Een aanpakker B. Vaardigheden 200/100/50/0 Vaardigheden 1 Projectmatig werken Vaardigheden 2 Omgaan met weerstand en respect voor de omstandigheden en opvattingen van anderen Vaardigheden 3 Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift Vaardigheden 4 Plannen en organiseren C. Kennis 200/100/50/0 Kennis 1 Kennis en ervaring met het opstellen van voortgangsrapportages Kennis 2 Brede kennis van informatiebeveiliging, organisatie van de informatievoorziening en business processen Kennis 3 Je hebt inzicht in het functioneren van het openbaar bestuur, de provinciale organisatie en de daarmee samenhangende besluitvormingscircuits Kennis 4 Kennis van informatiemanagement, informatieveiligheid en/of privacy vraagstukken is een pre

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox