Gemeente Overbetuwe

Projectmanager infrastructuur

Gemeente Overbetuwe

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 14 februari 2022 tot en 13 februari 2023 voor 16 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Aan de data in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • U voegt een CV (maximaal 3 A4) in PDF formaat toe. Uit het CV blijkt dat de kandidaat aantoonbaar beschikt over: • Opleiding: Een relevante afgeronde HBO opleiding. (u dient op verzoek van de gemeente dit aan te kunnen tonen met een diploma) • Werkervaring: Minimaal 3 jaar werkervaring in de functie als projectleider/-manager van civieltechnische projecten in het fysiek domein in de ontwerp en definitie fase bij middelgrote of grote gemeentelijke organisatie(s). Onder een CV verstaan wij een overzicht van de werkervaring van de kandidaat. Dit in het Nederlands gesteld. Benoem en beschrijf concreet in uw CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Het beoordelingsteam oordeelt de mate waarop de CV van kandidaat aansluit bij de beschrijving van het functieprofiel. - De CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (50%) - De CV sluit goed aan bij onze uitvraag (25%) - De CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (0%)
  • Voeg jouw aanpak (maximaal 1 a4 in PDF) toe over de wijze waarop je een succesvolle invulling geeft aan deze opdracht. - De beschrijving van kandidaat sluit uitstekend aan (50%) - De beschrijving van kandidaat sluit goed aan (25%) - De beschrijving van kandidaat sluit voldoende aan (0%) - De beschrijving van kandidaat is onvolledig en sluit niet aan bij onze uitvraag (knock-out)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten