Provincie Utrecht
max €100 per uur
Utrecht
24 uur per week
03 maart 2022
03 maart 2023
Wie zijn wij
Utrecht is een provincie om trots op te zijn. Gevarieerd, bruisend en met een rijke historie. Met veel verschillende levensstijlen, culturen en persoonlijke voorkeuren. Onze regio is een topregio met een innovatieve kenniseconomie.
Het is onze opgave om de aantrekkelijkheid van onze provincie te vergroten en groei zo te faciliteren dat de kwaliteit van onze ruimte behouden blijft. Samen met inwoners, bedrijven, organisaties en andere overheden werken het provinciebestuur en medewerkers met enthousiasme en daadkracht aan een gezonde en duurzame leefomgeving. Wij willen dat iedereen in de provincie Utrecht fantastisch woont, werkt en leeft. Daarom zorgen wij voor een goede balans tussen groen en groei.
Het domein Mobiliteit (MOB) werkt aan een mobiliteitsnetwerk dat mensen en goederen snel op hun bestemming brengt, en met smart mobility bijdraagt aan duurzame welvaart, veiligheid en welzijn. Een goede bereikbaarheid per fiets, openbaar vervoer en auto in een gezonde omgeving maakt Utrecht tot een aantrekkelijkere vestigingsplaats, versterkt de economie en bevordert een duurzame leefomgeving.
De provincie vervult op deze opgave zowel een uitvoerende, regulerende, stimulerende als coördinerende rol. Wij zijn zowel wegbeheerder als regionaal regisseur, en passen onze bijdrage aan op de situatie. Wij richten ons op het verbinden en versterken van netwerken en spelen in op vraag en aanbod.
In het programma Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur & Milieu en de werkgevers in de regio (verenigd in de U15) samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van onze regio. Rijk, regio en bedrijfsleven werken samen aan innovatieve maatregelen om de bereikbaarheid te verbeteren.
Het ITS team van Goedopweg is verantwoordelijk voor de realisatie van Smart Mobility en ITS projecten binnen het programma Goedopweg.
Wat ga je doen
Je werkt binnen het ITS team aan het project Slimme Kruisingen. Binnen het project Slimme Kruisingen worden 140 Verkeersregelinstallaties (VRI’s) omgebouwd tot Intelligente VRI’s. Intelligente VRI’s (iVRI’s) kunnen communiceren met apps en met voertuigen.
Na de ombouwing van VRI’s naar iVRI’s zullen er verschillende use-cases m.b.t. vrachtverkeer, openbaar vervoer en fiets worden gerealiseerd in een publiek private samenwerking. Het doel is om de doorstroming en leefbaarheid in de regio te verbeteren. Als projectleider ben je eerste aanspreekpunt om samen met het projectteam de samenwerking met private partijen vorm te geven om zo werkende use-cases te realiseren.
Je bent verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:
Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.
Zo werkt onze dienstverlening
Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox