De opdracht

Eisen en Wensen

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
  • De aangeboden kandidaat beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau. Dit kan door een behaalde HBO diplome en/of opgedane relevante werkervaring.Let op! De kandidaat moet het document meenemen naar het interview zodat de opdrachtgever kan controleren of deze voldoet. Indien het document niet aanwezig is of niet voldoet wordt het gesprek beëindigd en de offerte ter zijde gelegd.
  • Geef in maximaal 1 pagina aan waarom uw kandidaten de meest geschikte zijn voor deze opdracht.Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.Let op, voeg per kandidaat een motivatie toe. geef duidelijk in de motivatie aan wie als aanspreekpunt voor opdracht gever kan fungeren.
  • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring (opgedaan in de laatste 4 jaar) als planeconoom binnen MRA.Dit dient duidelijk te blijken uit het cv EN toegelicht in de motvatie d.m.v. minimaal 2 succesvolle aanvragen.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van aanvraag Woningbouw impuls en aantoonbaar ervaring met 2 of meerdere succesvolle aanvragen.Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en ervaring met grootschalige gebiedsexploitaties (minimaal 500 woningen, bij voorkeur meer).Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motvatie.
Wensen
  • De aangeboden kandidaat heeft kennis van en ervaring met de unieke woningmarktsituatie in de MRA en grootschalige binnenstedelijke ontwikkeling.Dit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motivatie.
  • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met grondexploitaties, kostenverhaal, samenwerking en exploitatieplannenDit dient duidelijk te blijken uit het cv en toegelicht in de motvatie.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox