Rijkswaterstaat

Operationeel verkeerskundige Project A27 Houten Hooipolder

Rijkswaterstaat

Over de opdracht
 • € 91 per uur/ max

 • Utrecht

 • 18 uur per week

 • Verkeer vervoer nautisch

 • 01 januari 2021

 • 31 december 2022

De opdracht

Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 14 maart 2021 22:00 We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring binnen projectadvisering dat wil zeggen het ontzorgen van de Adviseur verkeersmanagement (AVM) die betrokken is bij aanleg-, onderhouds- en innovatieprojecten door het leveren van verkeerskundige analyses, verkeerskundig advies, verzamelen van informatie. De kandidaat heeft aantoonbare ervaring met aanleg-, onderhoud-en innovatieprojecten Toelichting: Let op: zie eis 2 voor de voorwaarden waaraan de aanbieding/CV dient te voldoen!
 • De aangeboden kandidaat beschikt over aantoonbare ervaring als adviseur verkeer binnen de verkeersmanagementcentrale en heeft kennis van en ervaring met kernproces regelscenario's, de leidraad Regelscenarios, opstellen knelpuntanalyse, ontwikkelen en reviewen regelscenario en het opstellen van een eindevaluatie. De aangeboden kandidaat heeft aantoonbaar minimaal 5 scenario's opgesteld. Toelichting: Let op: zie eis 2 voor de voorwaarden waaraan de aanbieding/CV dient te voldoen!
 • : De kandidaat is in het bezit van een VCA-certificaat 'Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCU' (VOL-VCA), of is bereid dit voor aanvang werkzaamheden of binnen 2 maanden na aanvang werkzaamheden te behalen. Toelichting: Geldige diploma’s dragen het VCA/VCU-logo, de vermelding ‘Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden VCA’, de naam van het Examencentrum VCA, kandidaat naam, geboortedatum en VCA diplomanummer. VCA gegevens kunnen worden opgevraagd ter verificatie. Bij het niet kunnen aantonen wordt de aanbieding alsnog ter zijde gelegd.
 • De aangeboden kandidaat heeft minimaal een afgeronde opleiding op HBO niveau, in de richting HBO Verkeerskunde of WO Civiele Techniek Master Transport&planning Toelichting: Let op: zie eis 2 voor de voorwaarden waaraan de aanbieding/CV dient te voldoen!
 • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met verkeerskundige werkzaamheden binnen aanlegprojecten, dat wil zeggen het leveren van verkeerskundige analyses, verkeerskundig advies, verzamelen van informatie. Waarbij minimaal 1 jaar gevraagde ervaring met verkeerskundige werkzaamheden binnen de verkeersmanagementcentrale(s)". Toelichting: Let op: zie eis 2 voor de voorwaarden waaraan de aanbieding/CV dient te voldoen!
Wensen
 • De aanboden kandidaat heeft kennis van Verkeersregelinstallaties (VRI’s) en ervaring met verkeerskundig beheer dat wil zeggen: 1) aantoonbare VRI-kennis, zowel van hardware als software door middel van opleiding of verkeerskundige cursus DTV 2) aantoonbare (i)VRI-kennis door middel van aanvullende cursus CROW 3) ervaring met het uitvoeren regeltechnische analyses met de Kwaliteitscentrale, Verkeer.nu of vergelijkbare applicatie Toelichting: Let op: zie eis 2 voor de voorwaarden waaraan de aanbieding/CV dient te voldoen!
 • De aanboden kandidaat heeft kennis van Verkeersregelinstallaties (VRI’s) en ervaring met verkeerskundig beheer dat wil zeggen: 1) ervaring met interpreteren van storingen, monitoren van functionaliteit, doorvoeren van parameterwijzigingen in een netwerkmanagementsysteem, MobiMaestro of vergelijkbaar 2) ervaring met maken van scenario’s in een netwerkmanagementsysteem, MobiMaestro of vergelijkbaar Toelichting: Let op: zie eis 2 voor de voorwaarden waaraan de aanbieding/CV dient te voldoen!
 • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het maken van analytische rekentools zoals Excel of een gelijksoortige variant (aantoonbaar 2 rekentools in Excel of soortgelijke variant) Toelichting: Let op: zie eis 2 voor de voorwaarden waaraan de aanbieding/CV dient te voldoen!
 • De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met de verkeersmanagementsystemen: 1. MobiMaestro, 2. CDMS, 3. MTM, 4. ervaring van inrichtingseisen spitstroken Toelichting: Let op: zie eis 2 voor de voorwaarden waaraan de aanbieding/CV dient te voldoen!

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox