Gemeente Oost Gelre

Medewerker/projectleider ruimtelijke ontwikkeling

Gemeente Oost Gelre

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 3 oktober 2023 tot en met 3 april 2024 voor 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • U beschikt over een relevant HBO werk- en denkniveau aangevuld met een ruime ervaring (5 – 10 jaar) in een soortgelijke functie. Het is van belang dat u beschikt over kennis van wetten/procedures op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling.
  • U heeft ervaring met zaakgericht werken en specifiek met het systeem E-suite.
  • U heeft ervaring met het werken met de plansoftware van Roxit.
  • Kennis en ervaring met het werken binnen het provinciaal ruimtelijk beleid in de provincie Gelderland is een pré.

De Wensen

  • U toont duidelijk aan (max. één A4) dat de door u geleverde expertise en competenties van meer-waarde zijn voor de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving. Beoordeling: hoe beter de expertise en competenties aansluiten bij de wensen van de gemeente Oost Gelre en de werkzaamheden zoals beschreven in de opdrachtbeschrijving, hoe hoger de score.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten