Nederlandse Publieke Omroep

Marketingcommunicatie specialist (m/v/x)

Nederlandse Publieke Omroep

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Inschrijver levert per kandidaat een CV inclusief motivatiebrief.
  • Hier herken je jezelf in Je hebt hbo/wo werk- en denkniveau; je hebt minimaal 5 jaar ervaring in marketing en een bewezen staat van dienst als het gaat om het succesvol lanceren van campagnes; je weet alles over online campagnes en de nieuwste trends en ontwikkelingen hierin; je kunt snel schakelen in een complexe omgeving en hebt een goed gevoel voor interne verhoudingen; Je bent sterk omgevingsbewust en staat midden in de samenleving. Als marketingcommunicatie specialist ben je communicatief sterk. Je weet marketingtermen te vertalen naar begrijpelijke taal (voor leken). Je brengt creatieve ideeën mee en hebt veel belangstelling voor huidige en nieuwe (vormen van) media. Je houdt jezelf goed op de hoogte van nieuws en sport en bent uiteraard bekend met NPO Radio 1, onze lineaire programmering, podcasts en online platformen. Je ziet allerlei kansen voor de NPO om een breder en diverser publiek te bereiken. Uit het ingediende CV dient duidelijk te blijken dat kandidaat over dergelijk niveau beschikt.
  • De kandidaat beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.
  • Wanneer opdracht aan u of uw kandidaat wordt gegund is het noodzakelijk dat een VOG wordt overlegd binnen 2 weken na aanvang van de opdracht.
  • Het tarief per uur, dient tussen de aangegeven bandbreedte te liggen . Het uurtarief is exclusief BTW en inclusief reis- en andere kosten.
  • De aangeboden kandidaat is beschikbaar vanaf 1 april 2023 voor 24 uren per week; tot 29 september 2023 met de mogelijke verlenging van 2 maal 3 maanden.

De Wensen

  • De door u aangeboden kandidaat zal op basis van het ingediende CV en de bijbehorende motivatiebrief worden beoordeeld. Naarmate er naar oordeel van de NPO een betere aansluiting bestaat tussen het in deze aanvraag geschetste ideale profiel en de kennis, persoonlijkheid en ervaring van de kandidaat zal er een hogere score worden toegekend

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten