Ikazia Ziekenhuis Rotterdam

Kok

Ikazia Ziekenhuis Rotterdam

De opdracht­omschrijving

Instellings- en horecakok , oproepbasis

Je werkt zowel in de keuken als het personeelsrestaurant en je krijgt alle ruimte om diverse kooktechnieken toe te passen en verschillende gerechten voor verschillende culturen te maken. Het is van belang om in te spelen op dieetwensen en patiëntgebonden voeding.

In de keuken werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, hygiëne en producten in de keuken. Je doet onder andere de bestellingen, kwaliteitsregistraties en denkt mee over de menu’s.

Wij bieden 365 dagen per jaar eten en drinken. De werktijden zijn volgens een maandrooster waarbij flexibiliteit wordt verwacht in de weekenden en op feestdagen. Jouw werkdagen zijn tussen 6:30 en 18:00 uur.Dagelijks worden er zo’n 200 maaltijden voor patiënten bereid, dat doen wij zelf en daar zijn we trots op! We hebben een moderne keuken waar we koken met verse ingrediënten en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ook verzorgen wij dagelijks voor ruim 400 bezoekers de lunch in het personeelsrestaurant en verzorgen wij cateringactiviteiten voor symposia en andere bijeenkomsten.Jouw werkdag begint ’s ochtends met het controleren van bestellingen en het bespreken van voorbereidingen en andere punten tijdens de gezamenlijke dagstart. Vervolgens werk je aan de voorbereidingen van de patiënten maaltijden of voor het personeelsrestaurant. Voor de productie van de patiënten maaltijden bereid je het dagmenu op basis van kookopdrachten en dieetlijsten. Tussen de bedrijven door houd je je werkplek schoon, verzorg je administratieve taken en draag je bij aan het verbeteren van het menu. Rond het middaguur komen de laatste aanvragen binnen. De bereidingen die worden vers en dagelijks bereid.

Jouw afdeling
Dagelijks worden er zo’n 200 maaltijden voor patiënten bereid, dat doen wij zelf en daar zijn we trots op! We hebben een moderne keuken waar we koken met verse ingrediënten en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Ook verzorgen wij dagelijks voor ruim 400 bezoekers de lunch in het personeelsrestaurant en verzorgen wij cateringactiviteiten voor symposia en andere bijeenkomsten.

Jouw dag
Jouw werkdag begint ’s ochtends met het controleren van bestellingen en het bespreken van voorbereidingen en andere punten tijdens de gezamenlijke dagstart. Vervolgens werk je aan de voorbereidingen van de patiënten maaltijden of voor het personeelsrestaurant. Voor de productie van de patiënten maaltijden bereid je het dagmenu op basis van kookopdrachten en dieetlijsten. Tussen de bedrijven door houd je je werkplek schoon, verzorg je administratieve taken en draag je bij aan het verbeteren van het menu. Rond het middaguur komen de laatste aanvragen binnen. De bereidingen die worden vers en dagelijks bereid.
  Jij bent

  • In het bezit van een koksopleiding MBO niveau 3 of 4 en je hebt ervaring in de keuken.
  • Iemand met ervaring als instellingskok, maar ervaring heeft in de horeca.
  • Creatief, toegankelijk en je kunt goed plannen.
  • Iemand die servicegericht te werk gaat.
  • Flexibel inzetbaar.


Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • - In het bezit van een koksopleiding MBO niveau 3 of 4 en je hebt ervaring in de keuken. - Iemand met ervaring als instellingskok, maar ervaring heeft in de horeca. - Creatief, toegankelijk en je kunt goed plannen. - Iemand die servicegericht te werk gaat. - Flexibel inzetbaar.

De Wensen

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Gesloten

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox