Provincie Gelderland

Juridisch adviseur aanpak werkvoorraad

Provincie Gelderland

 • max € 100 per uur

 • Gelderland

 • 24 uur per week

 • Juridisch

 • 02 januari 2023

 • 30 juni 2023

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Externe is inzetbaar vanaf 2 januari 2023 tot en met 30 juni 2023 voor 24 - 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 1 maal een periode van 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • Externe beschikt aantoonbaar over een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting en het afstudeerjaar.
 • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 3 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2012 - heden) als jurist op het gebied van Vergunningverlening Wet natuurbescherming plus Toezicht/Handhaving Wet natuurbescherming. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal 3 jaar voldoet.
 • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 1 jaar ervaring (opgedaan in de periode 2017 - heden) met het begeleiden en adviseren van teams over werkprocessen, verbeteren van de juridische kwaliteit van het werk en samenwerking binnen een team. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal 1 jaar voldoet.
 • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 1 jaar ervaring met het projectmatig werken aan de beheersing van de werkvoorraad vanuit een juridisch adviserende rol. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de ervaring waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal 1 jaar voldoet.
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

 • Externe heeft aantoonbaar ervaring met het adviseren van bestuurders binnen een overheidsorganisatie en dus met de werkwijze bij en in het politieke-bestuurlijke krachtenveld, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe kan tenminste 3 verschillende praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt met het adviseren van bestuurders binnen een overheidsorganisatie en dus met de werkwijze bij en in het politieke-bestuurlijke krachtenveld (10 punten) Externe kan 2 verschillende praktijkvoorbeelden beschrijven waaruit ervaring blijkt met het adviseren van bestuurders binnen een overheidsorganisatie en dus met de werkwijze bij en in het politieke-bestuurlijke krachtenveld (6 punten) Externe kan 1 praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt met het adviseren van bestuurders binnen een overheidsorganisatie en dus met de werkwijze bij en in het politieke-bestuurlijke krachtenveld (4 punten) Externe kan geen praktijkvoorbeeld beschrijven waaruit ervaring blijkt met het adviseren van bestuurders binnen een overheidsorganisatie en dus met de werkwijze bij en in het politieke-bestuurlijke krachtenveld (0 punten)
 • Externe heeft aantoonbaar ervaring op het gebied van vergunningverlening met het opzetten en uitvoeren van een project voor het aanpakken van achterstanden/versnelde aanpak van aanvragen, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe heeft ervaring OP HET GEBIED VAN VERGUNNINGVERLENING met het opzetten en uitvoeren van een project voor het aanpakken van achterstanden/versnelde aanpak van aanvragen (10 punten) Externe heeft ervaring OP EEN ANDER GEBIED met het opzetten en uitvoeren van een project voor het aanpakken van achterstanden/versnelde aanpak van aanvragen (6 punten) Externe heeft geen ervaring met het opzetten en uitvoeren van een project voor het aanpakken van achterstanden/versnelde aanpak van aanvragen (0 punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten