Gemeente Land van Cuijk

Gebiedsregisseur Transitie Landbouw

Gemeente Land van Cuijk

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Werkervaring en kennis Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat in de periode van de afgelopen 10 jaren tenminste 5 jaar werkervaring heeft opgedaan als gebiedsregisseur of leidinggevend was aan gebiedsprocessen in het landelijk gebied.
  • Werk- en denkniveau Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat beschikt over minimaal een Wo werk- en denkniveau in het ruimtelijk domein
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Relevante ervaring Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat in de periode van de afgelopen 10 jaren tenminste 5 jaar werkervaring heeft opgedaan als gebiedsregisseur of leidinggevend was aan gebiedsprocessen in het landelijk gebied.
  • Specifieke gebiedskennis Uit het CV blijkt duidelijk aantoonbaar dat de kandidaat gewerkt heeft in de regio Noord Oost Brabant.
  • Interview Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. -      Communicatieve vaardigheden -      Sociale vaardigheden -      Aansluiting bij gesprekspartners -      Kennis en vakkundigheid gebiedsontwikkeling

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten