Gemeente Zevenaar

Coördinator team Uitvoering en Ondersteuning Openbare Werken

Gemeente Zevenaar

Over de opdracht

 • max € 100 per uur

 • Gelderland

 • 36 uur per week

 • Algemeen-projectmanagement

 • 01 mei 2021

 • 01 november 2021

De opdracht

De Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 22 april 2021 08:35 We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken.

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

 • Je hebt meerdere jaren ervaring met leidinggeven aan operationeel ingestelde teams. Geef in max een half A4 waaruit blijkt dat je over deze ervaring beschikt.
  Eis
 • Je beschikt aantoonbaar over een HBO werk en denkniveau. Dit blijkt uit je cv.
  Eis
 • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 mei 2021 tot 1 november 2021 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 x 3 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  Eis
 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken in de Openbare Ruimte, met name in het groenonderhoud. Geef in max een half A4 aan waaruit blijkt dat je over deze kennis en ervaring beschikt.
 
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 2 praktijkvoorbeelden. Uit de praktijkvoorbeelden blijkt dat je de juiste kennis en ervaring hebt. (5 punten)
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 1 praktijkvoorbeeld. Uit het praktijkvoorbeeld blijkt dat je de juiste kennis en ervaring hebt. (3 punten) 
 - Je beschikt niet over de benoemde kennis en ervaring. (0 punten)
  Wens
 • Je hebt ervaring met het doorvoeren van verandertrajecten. Je kunt dit aantonen met praktijkvoorbeelden (max een half A4). 
 
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 2 praktijkvoorbeelden. Uit de praktijkvoorbeelden moet blijken dat je de juiste ervaring hebt en dat de uitwerking past bij de uitvraag van de gemeente Zevenaar. (5 punten)
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 1 praktijkvoorbeeld. Uit het praktijkvoorbeeld moet blijken dat je de juiste ervaring hebt en dat de uitwerking past bij de uitvraag van de gemeente Zevenaar. (3 punten) 
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 1 praktijkvoorbeeld. De uitwerking past alleen niet bij de uitvraag van de gemeente Zevenaar (1 punt). 
 - Je beschikt niet over de benoemde ervaring. (0 punten)
  Wens

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox