Gemeente Zevenaar

Coördinator team Uitvoering en Ondersteuning Openbare Werken

Gemeente Zevenaar

Over de opdracht
 • € 100 per uur/ max

 • Gelderland

 • 36 uur per week

 • Algemeen-projectmanagement

 • 01 mei 2021

 • 01 november 2021

De opdracht

Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 22 april 2021 08:35 Wij hebben minimaal 1 werkdag nodig om samen met jou offerte op te maken

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
 • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 mei 2021 tot 1 november 2021 voor 36 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 x 3 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • Je beschikt aantoonbaar over een HBO werk en denkniveau. Dit blijkt uit je cv.
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met leidinggeven aan operationeel ingestelde teams. Geef in max een half A4 waaruit blijkt dat je over deze ervaring beschikt.
Wensen
 • Je hebt ervaring met het doorvoeren van verandertrajecten. Je kunt dit aantonen met praktijkvoorbeelden (max een half A4). 
 
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 2 praktijkvoorbeelden. Uit de praktijkvoorbeelden moet blijken dat je de juiste ervaring hebt en dat de uitwerking past bij de uitvraag van de gemeente Zevenaar. (5 punten)
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 1 praktijkvoorbeeld. Uit het praktijkvoorbeeld moet blijken dat je de juiste ervaring hebt en dat de uitwerking past bij de uitvraag van de gemeente Zevenaar. (3 punten) 
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 1 praktijkvoorbeeld. De uitwerking past alleen niet bij de uitvraag van de gemeente Zevenaar (1 punt). 
 - Je beschikt niet over de benoemde ervaring. (0 punten)
 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken in de Openbare Ruimte, met name in het groenonderhoud. Geef in max een half A4 aan waaruit blijkt dat je over deze kennis en ervaring beschikt.
 
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 2 praktijkvoorbeelden. Uit de praktijkvoorbeelden blijkt dat je de juiste kennis en ervaring hebt. (5 punten)
 - Je beschikt over benoemde ervaring en kunt dit aantonen met 1 praktijkvoorbeeld. Uit het praktijkvoorbeeld blijkt dat je de juiste kennis en ervaring hebt. (3 punten) 
 - Je beschikt niet over de benoemde kennis en ervaring. (0 punten)

Zo werkt onze dienstverlening

Binnen 1 werkdag reactie

 • We beoordelen je CV om te zien of er een match is
 • We controleren of je voldoet aan de eisen en wensen
 • We onderzoeken op basis van data of je gewenste tarief concurrerend is

Omdat het proces verloopt via een aanbesteding is het belangrijk dat je een goede kans maakt om de opdracht te winnen. Bij een match starten we het offertetraject, bij twijfel laten we dit binnen 1 werkdag weten.

App screenshot

Bronvermelding

Gemeente Zevenaar maakt gebruik van het platform Inhuur Gelderland voor de inhuur van personeel. Wij helpen je graag bij het uitbrengen van een offerte, maar er is ook de mogelijkheid dit zelf te doen. Je moet daarvoor zijn ingeschreven als leverancier en zijn toegelaten tot het Dynamisch aankoopsysteem van de Gemeente Zevenaar.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox