Provincie Utrecht

Coördinator evenementen en communicatie

Provincie Utrecht

Over de opdracht

freelance
 • geen max tarief

 • Utrecht

 • 16 uur per week

 • Voorlichting en Communicatie

 • 01 februari 2022

 • 15 november 2022

De opdracht

De opdracht sluit

29 december 2021 11:00

We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken.

Opdracht verloopt via

Aanbesteding

Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Type inhuur

ZZP bemiddeling

De Eisen

 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0 Persoonlijke eigenschap 1 De aangeboden kandidaat heeft goede mondelinge communicatieve vaardigheden. Persoonlijke eigenschap 2 De aangeboden kandidaat is een netwerker die snel kan schakelen. Hoe meer concrete voorbeelden hoe hoger de score. Een netwerk relevant voor de opdracht scoort nog hoger B. Vaardigheden 200/100/50/0 Vaardigheden 1 De aangeboden kandidaat heeft ervaring met het zelfstandig opereren en bedenken van succesvolle creatieve acties Vaardigheden 2 De aangeboden kandidaat heeft gevoel voor de complexe omgeving van het coördinatiebureau en staat stevig in de relatie met bestuurders Vaardigheden 3 De aangeboden kandidaat heeft een hands-on-mentaliteit en levert een pro-actieve inbreng. C. Kennis 200/100/50/0 Kennis 1 De aangeboden kandidaat heeft bekendheid met thema's bodemdaling, watersystemen en landschapskwaliteit Hoe meer kennis verkregen door ervaring en/of opleiding en/of niet werkgerelateerde opdrachten maar wel passende ervaring hoe hoger de score.Keuzemogelijkheden- (0 Punten)- (0 Punten)- (0 Punten)
 • Eis 5 De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen minimaal 6 jaar ervaring in het zelfstandig organiseren van evenementen en het opzetten van communicatie trajecten. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van de eis. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie wordt de aanbieding terzijde gelegd.KeuzemogelijkhedenJa (0 Punten)Nee (0 Punten)
 • Eis 4 De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde opleiding HBO-bachelor, -master niveau. Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande wordt de aanbieding terzijde gelegd.KeuzemogelijkhedenJa (0 Punten)Nee (0 Punten)
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

 • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat aantoonbaar zakelijke contacten en netwerk in het Groene Hart Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (specifiek) hoe en bij welke opdrachtgever de (werk)ervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke, specifieke en inhoudelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande en/of indien het gevraagde niet verifeerbaar is voor de provincie worden 0 punten toegekend.KeuzemogelijkhedenVoldoet (100 Punten)Voldoet niet (0 Punten)

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox