Gemeente Arnhem

Contentspecialist energieprogramma

Gemeente Arnhem

 • max € 80 per uur

 • Gelderland

 • 24 uur per week

 • Voorlichting en Communicatie

 • 01 december 2022

 • 01 juli 2023

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 december tot en met 1 juli voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • Eis 2. Gevraagde werkervaring: Je beschikt over relevante en recente werkervaring op het gebied van webredactie en het beheer van sociale media. Benoem het nummer van deze eis expliciet in het CV bij de werkzaamheden. Geef een beschrijving in het CV waar deze ervaring uit blijkt, benoem de naam van de opdrachtgever(s) en de perioden (mm-jj t/m mm-jj)
 • Eis 3. Opleiding Je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Dit is een eis en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat. U dient bij het indienen het bewijsmiddel toe te voegen. Wanneer blijkt dat de kandidaat niet over het gevraagde diploma / aantoonbaar werkniveau beschikt, zal uw bieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 4. Vereiste (gedragscompetenties en vaardigheden: Samenwerken: Je weet actief de samenwerking op te zoeken als je verbetering ziet op andere vlakken op het gebied van communicatie. Daardoor draag je graag bij aan een goede onderlinge werkrelatie. Creativiteit en proactiviteit: We doen graag een beroep op jouw creativiteit en initiatief. Je draagt uit eigen beweging ideeën of oplossingen aan en zoekt kansen en mogelijkheden op. Communicatief: Je beschikt over goede schriftelijke en beeldende uitdrukkingsvaardigheid, je weet informatie om te zetten in relevante, begrijpelijke, concrete en goed vindbare content. Bovenstaande competenties / vaardigheden hoeven niet benoemd te worden in het CV maar dienen middels concrete voorbeelden duidelijk uit te komen tijdens het verificatiegesprek. Wanneer blijkt dat tijdens het verificatiegesprek de kandidaat niet over de gevraagde competenties / vaardigheden beschikt, zal dit leiden tot uitsluiting van de offerte.

De Wensen

 • Wens 1. Minimale werkervaring Je hebt kennis van en ervaring met digitale toegankelijkheid, web- en social media statistieken; Dit is een wens en moet duidelijk blijken uit het CV van de kandidaat.
 • Wens 2. Minimale werkervaring Je hebt uitgebreide kennis van en ervaring met schrijven op B1-niveau, SEO en weboptimalisatie. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen
 • Wens 3. Minimale werkervaring Je hebt ervaring met CMS-en, webtoepassingen en monitoringstools zoals Coosto. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen
 • Wens 4. Minimale werkervaring Je hebt uitgebreide kennis van schrijven op B1-niveau, SEO en weboptimalisatie. Motiveer de rol van de kandidaat, geef in de toelichting aan hoeveel maanden ervaring met bovenstaande is opgedaan en geef een situatieschets waaruit deze werkervaring blijkt Middels deze toelichting zal de mate van vakbekwaamheid worden beoordeeld d.m.v. een puntenverdeling. Bij het niet duidelijk benoemen of alleen een verwijzing naar het CV, zal dit leiden tot geen toekenning van punten. Puntenverdeling: 0/5 = onvoldoende t.a.v. andere biedingen 1/5 = matig t.a.v. andere biedingen 2/5 = voldoende t.a.v. andere biedingen 3/5 = ruim voldoende t.a.v. andere biedingen 4/5 = goed t.a.v. andere biedingen 5/5 = uitstekend t.a.v. andere biedingen

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten