Gemeente Amersfoort

Communicatieadviseur mobiliteit

Gemeente Amersfoort

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • Opleiding Een HBO werk- en denkniveau in communicatie, verkregen door opleiding en/of ervaring, aantoonbaar via cv.
  • Werkervaring Enkele jaren recente ervaring als communicatieadviseur, aantoonbaar via cv.
  • Werkervaring De kandidaat heeft relevante ervaring met participatietrajecten, aantoonbaar via cv.

De Wensen

  • Werkervaring 1 Ervaring met communicatie rond mobiliteitsprojecten, aantoonbaar via CV.
  • Werkervaring Affiniteit met onderwerpen van onze afdeling Stad & Ontwikkeling. Dit kan gaan over onderwerpen als verkeer, monumentenzorg, stedenbouw en landschap, ruimtelijke strategie en planologisch juridische zaken. Aantoonbaar via CV.
  • Werkervaring Laat aan de hand van werkervaring uit je CV zien dat je snel kunt schakelen tussen verschillende projecten, flexibel bent, maar ook duidelijk en zo nodig vasthoudend kunt zijn.
  • Werkervaring Laat aan de hand van werkervaring uit je CV zien dat je beschikt over de communicatieve vaardigheden om op alle niveaus te adviseren en ook zelf graag de handen uit de mouwen steekt.
  • Interview Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria. Tijdens de gesprekken wordt gelet op de communicatieve vaardigheden van de kandidaat. Is de kandidaat goed in staat om te gaan met soms botsende belangen? Kan de kandidaat op alle niveaus adviseren en met uiteenlopende doelgroepen het gesprek aangaan? Heeft de kandidaat een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en hoe hands-on is de  kandidaat?

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten