Werkzaak Rivierenland

Cateringbeheerder

Werkzaak Rivierenland

De opdracht­omschrijving

Organisatie Werkzaak Rivierenland 
Werkzaak begeleidt mensen bij het vinden en behouden van werk. Wij versterken werkzoekenden, medewerkers en werkgevers bij het ontdekken, benutten en vergroten van talenten. Kom je bij Werkzaak Rivierenland werken dan bouw je mee aan de organisatie! De werksfeer bepaal je met elkaar. Je talenten worden ingezet en ontwikkeld én je krijgt de ruimte om bij te dragen aan continu verbeteren en innoveren van onze dienstverlening.

Opdracht
Je werkt op locatie in Tiel. Bij afwezigheid van collega’s kan het voorkomen dat je incidenteel in Geldermalsen werkt. Op deze locaties leren mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt het horecavak. Denk aan koken, schoonmaken en gasten helpen. Ze leren in de praktijk én krijgen soms opleidingen. Het doel is dat ze na 6 maanden tot 2 jaar klaar zijn voor een baan bij een andere werkgever.

Als Cateringbeheerder:

  • Stuur je het team aan en zorg je voor een goede werkdag.
  • Bespreek je 's ochtends de planning met collega’s.
  • Bepaal je het menu en stel je leerdoelen op.
  • Begeleid je medewerkers tijdens hun werkzaamheden.
  • Werk je volgens de HACCP-regels.
  • Doe je bestellingen en zorg je dat alles op voorraad is.
  • Eindig je de dag met schoonmaak en voorbereidingen voor morgen.

Competenties
- Aanpassingsvermogen;
- Klantgericht;
- Motiveren;
- Leidinggeven / delegeren;
- Plannen en organiseren;
- Overtuigen;
- Uitdrukkingsvaardigheid (mondeling);
- Resultaatgericht werken.

Benodigd aantal professionals
1.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal € 55,- per uur. Deze functieschaal is verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Ma t/m vrij.
Is hybride werken mogelijk: Nee.

 

De Eisen

  • 2. Beschikbaar per 1 augustus 2025 voor 30 tot 36 uur per week, gedurende de gehele opdracht;
  • 3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de horeca;
  • 4. Aantoonbare afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau;
  • 5. Aantoonbare kennis van HACCP.

De Wensen

  • 8. Aantoonbare werkervaring als leermeester;
  • 9. Aantoonbare werkervaring met HACCP.
  • 6. Aantoonbare afgeronde horeca-opleiding op minimaal mbo niveau;
  • 7. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de horeca;

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit
31 oktober 2025 om 08:00
Je reactie ontvangen we graag minimaal 1 werkdag voor sluiting van de opdracht

Eventuele motivatie volgt in een latere fase

LET OP: Dit betreft een detacheringsopdracht. Het door jou opgegeven uurtarief is all in, inclusief 15% fee Freep en exclusief BTW

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox