Gemeente Hengelo

Beleidsmedewerker afvalbeheer'

Gemeente Hengelo

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat heeft kennis van gemeentelijke financiën;
  • De kandidaat heeft ervaring met beleidsprocessen
  • De kandidaat heeft ervaring met het werken in een politieke omgeving
  • De kandidaat beschikt over minimaal een afgeronde HBO diploma.
  • De kandidaat beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie in het fysieke domein, bij voorkeur in het (relatie)beheer van bijvoorbeeld de openbare ruimte;
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
  • Hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, bereikt door een afgeronde relevante opleiding; beschikt over enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare functie in het fysieke domein, bij voorkeur in het (relatie)beheer van bijvoorbeeld de openbare ruimte; hebt bij voorkeur ervaring met de onderwerpen afval, grondstoffen en duurzaamheid; hebt ervaring met beleidsprocessen en het werken in een politieke omgeving en kennis van gemeentelijke financiën; draagt bij aan verdere data gedreven sturing; bent samenwerkingsgericht maar ook onafhankelijk in je opstelling: zonder de zakelijkheid uit het oog te verliezen; overziet het speelveld. Je bent doortastend, analytisch, planmatig en daadkrachtig; bent een diplomaat en een geboren netwerker; spreekt duidelijk af- en aan, zowel intern en extern met gevoel en begrip voor de verschillende rollen en situaties van partijen; beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

De Wensen

  • De kandidaat heeft kennis en ervaring met de onderwerpen afval, grondstoffen en duurzaamheid; (dit komt duidelijk naar voren op het CV)
  • De kandidaat beschikt over onderstaande competenties. Dit kan worden getoetst in een persoonlijk gesprek. - Kennis op het gebied van afval - Kennis en ervaring op het gebied van circulariteit

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten