Gemeente Zaltbommel

Beleidsadviseur Vastgoed

Gemeente Zaltbommel

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 9 oktober 2023 tot en met 8 oktober 2024 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2x 1 jaar. Uiterlijk 3 maanden voor afloop van de contractduur kan opdrachtgever eenzijdig besluiten de overeenkomst voor deze opdracht, tegen gelijkblijvende voorwaarden en condities, te verlengen met maximaal 1 jaar. In geval van maximale verlenging eindigt de overeenkomst uiterlijk per 8 oktober 2025. Aan het einde van deze opdracht is de overeenkomst van rechtswege beëindigd. Op deze aanbesteding en de overeenkomst zijn de VNG model algemene inkoopvoorwaarden voor leveringen en diensten van toepassing. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend. Graag in de toelichting bevestigen dat kandidaat vanaf startdatum voor 24 uur per week beschikbaar is.
  • Uit de CV blijkt minimaal 3 jaar ervaring met het adviseren van gemeenten over vastgoed.

De Wensen

  • Aantoonbare kennis en ervaring over privaatrecht, eigendomsrecht en vastgoedrecht
  • Ervaring met het adviseren van bestuur en organisatie over vastgoed dossiers;
  • Aantoonbare kennis en ervaring met het dossier oneigenlijk grondgebruik van de gemeente Zaltbommel.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Reageer direct

De opdracht sluit

29 september 2023 21:59

Je reactie ontvangen we graag minimaal 1 werkdag voor sluiting van de opdracht

Akkoord geen bemiddelaar / bureau

Om de inhuurketen kort en transparant te houden kiezen wij ervoor om alleen direct met de zelfstandige te schakelen en niet met bemiddelende partijen.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox