gemeente Smallingerland

Beleidsadviseur onderwijshuisvesting

gemeente Smallingerland

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 juli 2023 tot en met 31 december 2023 voor 6-8 uur per week.De initiële looptijd van project is tot 1 januari 2024 en hierbij hanteren we de optie voor verlenging tot maximaal 3 jaar, waarin iedere periode van verlenging in onderling overleg wordt vastgesteld tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • HBO Vastgoed.
  • Heeft minimaal 5 jaar gemeentelijke ervaring als beleidsadviseur op het gebied van huisvesting, maatschappelijk vastgoed (onderwijs, sport, cultuur en welzijn)
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • HBO Vastgoed & Makelaardij. WO Master Vastgoedkunde.
  • Specifieke kennis op het gebied van onderwijshuisvesting (binnen de gemeente).

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten