Werkorganisatie Druten Wijchen

Beleidsadviseur cultuur

Werkorganisatie Druten Wijchen

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1 januari 2023 tot en met 31-12-2023 voor 8 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • De kandidaat voegt een CV en een motivatiebrief toe. Het CV is in het Nederlands opgesteld en bij voorkeur in PDF-formaat. In het CV moeten naast de persoonlijke (contact)gegevens zijn opgenomen: functienaam, organisatie, start- en einddatum van jouw opgebouwde carrière en van de werkzaamheden. In de motivatie willen we graag lezen waarom de kandidaat geschikt is voor deze tijdelijke opdracht en waarom deze de opdracht graag wil oppakken.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het terrein van cultuurbeleid en subsidies.
  • De kandidaat heeft minimaal een HBO werk- en denkniveau. Dit kan de kandidaat aantonen door diploma’s en/of door het benoemen en uitleggen van de functies die je hebt uitgevoerd.

De Wensen

  • Je beschikt over actuele kennis van en hebt ervaring met het ontwikkelen en adviseren over beleid op het terrein van kunst en cultuur (in het bijzonder bibliotheekwerk en het IDO), anti-discriminatie en subsidieverlening. Je kunt dit aantonen met een kernachtige omschrijving. Een toelichting is vereist.
  • Je hebt ervaring met beleidswerkzaamheden in verschillende stadia van de beleidscyclus. Je bent in staat om snel nieuwe kennis en vaardigheden te vergaren. Je kunt dit aantonen met een kernachtige omschrijving. Een toelichting is vereist.
  • Je durft innovatieve ideeën en oplossingen aan te dragen om bestuurlijke ambities te realiseren. Je kunt dit aantonen met een kernachtige omschrijving. Een toelichting is vereist.
  • Je bent een netwerker en hebt ervaring in het samenwerken met netwerkpartners. Je kunt dit aantonen met een kernachtige omschrijving. Een toelichting is vereist.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten