Gemeente Amsterdam

Assetmanager

Gemeente Amsterdam

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De aangeboden kandidaat heeft in ruime mate ervaring op het gebied van vastgoed. dit dient duidelijk te blijken uit het cv.
  • De aangeboden kandidaat beschikt over een hbo of academisch denk- en werkniveau.
  • De aangeboden kandidaat dient zichzelf voor te stellen aan de hand van een, voor ons geschikte en aansluitende motivatie op één A4 en aan te geven waarom hij/zij geïnteresseerd en geschikt is voor specifiek deze functie. Hierin staat ook vermeld hoeveel uur hij/zij beschikbaar is. Uw motivatie zal worden besproken tijdens het interview, indien de kandidaat hiervoor wordt uitgenodigd.
  • De aangeboden kandidaat beschikt over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Dit dient duidelijk te blijken uit cv en motivatie.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • De aangeboden kandidaat heeft bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van onderhouden van huurdersrelaties, met name op het gebied van maatschappelijk vastgoed.
  • De kandidaat heeft bij voorkeur aantoonbare werkervaring als assetmanager of vergelijkbare functie opgedaan bij een overheidsorganisatie, bij voorkeur bij een gemeente in de afgelopen drie jaar.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten