De opdracht

Eisen en Wensen

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
  • Eis 3 De kandidaat heeft een afgeronde HBO en/of universitaire opleiding. Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding of deze is afgerond en waar en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
  • Eis 5 De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadvsieur. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem ook duidelijk (SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing m.b.t. het voldoen aan deze is opgedaan. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
  • Eis 6 De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met interne communicatie en communicatie naar stakeholders. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem ook duidelijk (SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing m.b.t. het voldoen aan deze is opgedaan. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
  • Eis 7 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het begeleiden van on- en offline campagnes. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem ook duidelijk (SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing m.b.t. het voldoen aan deze is opgedaan. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
Wensen
  • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde HBO en/of universitaire opleiding.
  • Shortlistcriterium 2 De aangeboden kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als communicatieadviseur.
  • Shortlistcriterium 3 De aangeboden kandidaat heeft minimaal 2 jaar ervaring met interne communicatie en communicatie naar stakeholders.
  • Shortlistcriterium 4 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het begeleiden van on- en offline campagnes.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox