Waternet

Afdelingshoofd Marketing en Communicatie

Waternet

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • 1. eis-1 • Minimaal 8 jaar ervaring als afdelingshoofd Communicatie bij een overheidsorganisatie, waarvan minimaal 3 jaar als interimmer. 2. eis-2 • Ervaring als adviseur en gesprekspartner van bestuurders en directeuren op gebied van communicatie en dienstverlening. 3. eis-3 • Minimaal 1 opdracht waarbij een veranderopgave een belangrijk onderdeel van de opdracht was. (graag motiveren in voorblad) 4. eis-4 • Ervaring met aansturen van teamleiders en senioren. 5. eis-5 • Visie op de functie van communicatie en klantcommunicatie/dienstverlening bij een dienstverlenende (overheids) organisatie. (graag motiveren in voorblad) De kandidaat dient te beschikken over de volgende competenties: 1. Verbinden: medewerkers motiveren, verbinden en de samenwerking stimuleren zowel binnen als buiten het team. 2. Leiderschap: Medewerkers meenemen in de verandering, sturen op hoofdlijnen 3. Stressbestendig: je bent in staat om onder tijdsdruk te kunnen werken en je kunt goed schakelen en overzicht te houden in een veelheid van taken. 4. Analytisch: Breed analyseren en in staat om hoofd- en bijzaken te scheiden. 5. Zelf organiserend vermogen: Op eigen initiatief onderzoeken en actie ondernemen, hierin geen aansturing nodig. 6. Inlevingsvermogen: kijken naar de mens achter de medewerker.
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  Interesse in deze opdracht?

  Zo werkt onze dienstverlening

  Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

  Mis geen kans, word gratis lid

  Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

  Gesloten