Provincie Utrecht

Adviseur slimme en duurzame mobiliteit

Provincie Utrecht

Over de opdracht detachering
 • € 100 per uur/ max

 • Utrecht

 • 32 uur per week

 • Beleid- en adviesdiensten

 • 25 mei 2021

 • 24 mei 2022

De opdracht

Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 19 april 2021 10:00 We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Deze opdracht mag niet worden uitgevoerd door een zzp'er. Andere flexopties zoals detachering/verloning wel mogelijk.

Eisen
 • Eis 4 De aangeboden kandidaat heeft minimaal een afgeronde bachelor of master opleiding . Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 6 De aangeboden kandidaat heeft gedurende de afgelopen 5 jaar minimaal drie jaar ervaring in het vakgebied van slimme mobiliteit. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 7 De aangeboden kandidaat heeft gedurende de periode 2015 – heden aantoonbare werkervaring in minimaal 3 referentieprojecten op het gebied van verkeersmanagement waarbij de kandidaat een leidende rol had Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 8 De aangeboden kandidaat heeft gedurende de periode 2015 - heden aantoonbare werkervaring als projectleider in samenwerkingsprojecten in minimaal 3 referentieprojecten. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van de eis Bij het niet duidelijk benoemen en onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
Wensen
 • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat heeft werkervaring op het gebied van mobiliteit in dienstverband of in detacheringsverband bij een overheid Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 2 De aangeboden kandidaat heeft gedurende de periode 2015 – heden aantoonbare werkervaring met projecten in regionale of landelijke verkeerscentrales Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 3 De aangeboden kandidaat heeft gedurende de periode 2018 – heden aantoonbare ervaring met projecten over duurzame mobiliteit waarin duurzame mobiliteit het hoofdonderdeel vormde Toelichting: (bij shortlistcriteria) Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk (smart) bij welke opdrachtgever de werkervaring van het gevraagde is opgedaan. Zorg voor een duidelijke onderbouwing van het shortlistcriterium. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox