gemeente Harlingen

Administratief medewerker Sociaal Domein

gemeente Harlingen

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De kandidaat is inzetbaar vanaf 1-10-2023 tot en met 32-12-2023 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
  • Je hebt min. 3 jaar werkervaring ervaring als administratief secretarieel medewerker, bij voorkeur binnen het sociale domein; Je hebt ervaring met het Microsoft Office pakket en Key2Financiën; Je hebt globale kennis van de WMO, de Jeugdwet en Participatie;
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en een afgeronde administratieve opleiding

De Wensen

  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • werkervaring ervaring als administratief secretarieel medewerker, bij voorkeur binnen het sociale domein; Je hebt ervaring met het Microsoft Office pakket en Key2Financiën; Je hebt globale kennis van de WMO, de Jeugdwet en Participatie.
  • MBO werk- en denkniveau en een afgeronde administratieve opleiding Vul hier de gewenste opleiding(en) in.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten