Provincie Utrecht

Verkeerstechnisch ontwerper

Provincie Utrecht

Over de opdracht
 • € 78 per uur/ max

 • Utrecht

 • 32 uur per week

 • Verkeer vervoer nautisch

 • 15 februari 2021

 • 15 februari 2023

De opdracht

Eisen en Wensen

Deze opdracht sluit 28 januari 2021 11:00 We kunnen op dit moment niet meer garanderen dat we je reactie succesvol kunnen verwerken

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
 • Eis 2: De aangeboden kandidaat is akkoord dat deze opdracht voor minimaal 24 Uur per week en maximaal 32 uur per week wordt uitgevoerd Toelichting: Benoem in het cv of u akkoord bent met deze eis met ja of nee
 • Eis 4 De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde Mbo en/of Hbo opleiding. Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 6 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring als verkeerstechnisch ontwerper voor infrastructurele projecten. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 7 De aangeboden kandidaat heeft werkervaring met het maken van (schets)ontwerpen in AutoCAD (volgens NLCS-systematiek) in 2d en 3d. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 8 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het visualiseren van 3d-ontwerpen (o.a. Infraworks of gelijkwaardige software). Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 9 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring in samenwerking met ingenieursbureau’s/opdrachtnemers. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 10 De aangeboden kandidaat heeft ervaring en zicht op (landelijke) ontwikkelingen (NLCS/BGT/IMGEO). Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
Wensen
 • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat heeft een opleiding op het gebied van civiele techniek /weg- en waterbouw én/of verkeerstechniek en/of een verkeerskunde opleiding Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 2 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring als verkeerstechnisch ontwerper voor infrastructurele projecten. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 3 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met Autocad 2D-ontwerpen Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 4 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met 3D-visualisatie (het presenteren van het ontwerp in 3D met een presentatiepakket) Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 5 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met 3D-ontwerp (daadwerkelijk berekenen en vormgeven van een ontwerp met een 3D-pakket) Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 6 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring in samenwerking met ingenieursbureau’s/opdrachtnemers Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0" Persoonlijke eigenschap 1 Kan de balans vinden tussen zelfstandig kunnen werken en het onderdeel uitmaken van een projectteam. Persoonlijke eigenschap 2 Flexibiliteit Persoonlijke eigenschap 3 Pro-actief Persoonlijke eigenschap 4 Communicatief vaardig B. Vaardigheden 200/100/50/0 Vaardigheden 1 Analytisch vaardig Vaardigheden 2 Vasthoudend om voortgang te kunnen realiseren Vaardigheden 3 Omgevingsbewust en kunnen omgaan met (tegengestelde) belangen binnen en buiten de organisatie Vaardigheden 4 Verkeerskundige problemen om kunnen zetten in een passend schetsontwerp Vaardigheden 5 Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal op schrift en mondeling C. Kennis 200/100/50/0 Kennis 1 Kennis van CROW-normen onder andere handboek Wegontwerp Kennis 2 Kennis van Autocad en Civil-3D en Infraworks Kennis 3 Kennis van SSK systematiek

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox