De opdracht

Eisen en Wensen

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

Eisen
 • Eis 2: De aangeboden kandidaat is akkoord dat deze opdracht voor minimaal 24 Uur per week en maximaal 32 uur per week wordt uitgevoerd Toelichting: Benoem in het cv of u akkoord bent met deze eis met ja of nee
 • Eis 4 De aangeboden kandidaat heeft een afgeronde Mbo en/of Hbo opleiding. Toelichting: Deze afgeronde en erkende opleiding moet duidelijk zijn benoemd in het cv van de kandidaat. Benoem bij elke opleiding waar deze is gevolgd, of deze is afgerond en wanneer het diploma is behaald. Bij het niet benoemen van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 6 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring als verkeerstechnisch ontwerper voor infrastructurele projecten. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 7 De aangeboden kandidaat heeft werkervaring met het maken van (schets)ontwerpen in AutoCAD (volgens NLCS-systematiek) in 2d en 3d. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 8 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare ervaring met het visualiseren van 3d-ontwerpen (o.a. Infraworks of gelijkwaardige software). Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 9 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring in samenwerking met ingenieursbureau’s/opdrachtnemers. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Eis 10 De aangeboden kandidaat heeft ervaring en zicht op (landelijke) ontwikkelingen (NLCS/BGT/IMGEO). Toelichting: Benoem in het cv het nummer van deze eis bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever de werkervaring en onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen van het hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
Wensen
 • Shortlistcriterium 1 De aangeboden kandidaat heeft een opleiding op het gebied van civiele techniek /weg- en waterbouw én/of verkeerstechniek en/of een verkeerskunde opleiding Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 2 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring als verkeerstechnisch ontwerper voor infrastructurele projecten. Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 3 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met Autocad 2D-ontwerpen Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 4 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met 3D-visualisatie (het presenteren van het ontwerp in 3D met een presentatiepakket) Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 5 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring met 3D-ontwerp (daadwerkelijk berekenen en vormgeven van een ontwerp met een 3D-pakket) Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Shortlistcriterium 6 De aangeboden kandidaat heeft aantoonbare werkervaring in samenwerking met ingenieursbureau’s/opdrachtnemers Toelichting: Benoem in het cv het nummer van dit shortlistcriterium bij de passende werkervaring. Benoem duidelijk ( SMART) bij welke opdrachtgever deze werkervaring en de onderbouwing van het gevraagde is opgedaan. Bij het niet duidelijk onderbouwen: hoe en waarom van bovenstaande kan de aanbieding terzijde worden gelegd.
 • Fase 2. Mondelinge ronde: beoordeling prijs en kwaliteit Prijs maximaal 300 punten en Kwaliteit maximaal 700 punten Indien in het interview de kandidaat 300 punten of minder behaald, behoudt de provincie Utrecht zich het recht om niet te gunnen. A. Persoonlijke eigenschappen 300/200/100/0" Persoonlijke eigenschap 1 Kan de balans vinden tussen zelfstandig kunnen werken en het onderdeel uitmaken van een projectteam. Persoonlijke eigenschap 2 Flexibiliteit Persoonlijke eigenschap 3 Pro-actief Persoonlijke eigenschap 4 Communicatief vaardig B. Vaardigheden 200/100/50/0 Vaardigheden 1 Analytisch vaardig Vaardigheden 2 Vasthoudend om voortgang te kunnen realiseren Vaardigheden 3 Omgevingsbewust en kunnen omgaan met (tegengestelde) belangen binnen en buiten de organisatie Vaardigheden 4 Verkeerskundige problemen om kunnen zetten in een passend schetsontwerp Vaardigheden 5 Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal op schrift en mondeling C. Kennis 200/100/50/0 Kennis 1 Kennis van CROW-normen onder andere handboek Wegontwerp Kennis 2 Kennis van Autocad en Civil-3D en Infraworks Kennis 3 Kennis van SSK systematiek

Zo werkt onze dienstverlening

Binnen 1 werkdag reactie

 • We beoordelen je CV om te zien of er een match is
 • We controleren of je voldoet aan de eisen en wensen
 • We onderzoeken op basis van data of je gewenste tarief concurrerend is

Omdat het proces verloopt via een aanbesteding is het belangrijk dat je een goede kans maakt om de opdracht te winnen. Bij een match starten we het offertetraject, bij twijfel laten we dit binnen 1 werkdag weten.

App screenshot

Bronvermelding

Provincie Utrecht maakt gebruik van het platform Inhuurdesk.nl voor de inhuur van personeel. Wij helpen je graag bij het uitbrengen van een offerte, maar er is ook de mogelijkheid dit zelf te doen. Je moet daarvoor zijn ingeschreven als leverancier en zijn toegelaten tot het Dynamisch aankoopsysteem van de Provincie Utrecht.

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox