Gemeente Dalfsen

Vergunningverlener APV en Alcoholwet

Gemeente Dalfsen

 • geen max tarief

 • Overijssel

 • 24 uur per week

 • Openbare orde en veiligheid

 • 01 februari 2022

 • 30 juni 2022

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Kandidaat heeft minimaal een mbo opleiding niveau 4 afgerond
 • Kandidaat levert binnen 4 weken na aanvang van de opdracht een op de functie afgestemde VOG aan. Dit is een ontbindende voorwaarde.
 • Kandidaat heeft minimaal 1 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar als vergunningverlener APV (waaronder Drank- en Horecawet nu Alcoholwet)
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.
 • De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Kandidaten die voor deze opdracht in aanmerking willen komen, dienen een overeenkomst met loonuitbetaling te hebben via een detacheringsbureau of adviesbedrijf, die dan de offerte indient. Bemiddeling is onvoldoende.* * Dit criterium dient naar waarheid ingevuld te worden. Indien blijkt dat dit niet zo is, wordt de opdracht per direct beëindigd.Keuzemogelijkheden Ja, kandidaat heeft een overeenkomst/of is gedetacheerd (0 Punten)Nee (0 Punten)

De Wensen

 • Kandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het toepassen van de Wet Bibob. Met aantoonbaar wordt bedoeld dat dit duidelijk uit het cv kan worden opgemaaktKeuzemogelijkhedenKandidaat heeft aantoonbare kennis van en ervaring met het toepassen van de Wet Bibob. Met aantoonbaar wordt bedoeld dat dit duidelijk uit het cv kan worden opgemaakt (5 Punten)Kandidaat heeft geen aantoonbare kennis van en ervaring met het toepassen van de Wet Bibob. Met aantoonbaar wordt bedoeld dat dit duidelijk uit het cv kan worden opgemaakt (0 Punten)
 • Kandidaat heeft ervaring in het werken met het systeem Squit XOKeuzemogelijkhedenKandidaat heeft ervaring in het werken met het systeem Squit XO (5 Punten)Kandidaat heeft geen ervaring in het werken met het systeem Squit XO (0 Punten)
 • Kandidaat heeft ervaring in het werken met het systeem Join.KeuzemogelijkhedenKandidaat heeft ervaring in het werken met het systeem Join. (5 Punten)Kandidaat heeft geen ervaring in het werken met het systeem Join. (0 Punten)
 • Kandidaat heeft meer dan 1 jaar recente ervaring als vergunningverlener APV (waaronder Drank- en Horecawet nu Alcoholwet)KeuzemogelijkhedenKandidaat heeft 1 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar als vergunningverlener APV (waaronder Drank- en Horecawet nu Alcoholwet). (0 Punten)Kandidaat heeft 1 tot 3 jaar ervaring in de afgelopen 3 jaar als vergunningverlener APV (waaronder Drank- en Horecawet nu Alcoholwet). (5 Punten)Kandidaat heeft 3 of meer jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar als vergunningverlener APV (waaronder Drank- en Horecawet nu Alcoholwet). (10 Punten)
 • De competenties, kennis, vertrouwen en ervaringen worden getoetst tijdens het gesprek. Klantgericht, kwaliteitsbewust en pakt makkelijk de regie. Jij schakelt eenvoudig van de ene naar de andere aanvraag, werkt oplossingsgericht en bent communicatief sterk en toegankelijk. Samen met je collega’s denk jij in kansen en mogelijkheden. Politieke gevoeligheden weet jij te signaleren en jij bent in staat om de burgemeester hier proactief over te adviseren.KeuzemogelijkhedenUitstekend (30 Punten)Goed (10 Punten)Voldoende (5 Punten)Onvoldoende (0 Punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten