Provincie Gelderland

Uitvoerder verificatie PAS-melders (2x)

Provincie Gelderland

 • max € 85 per uur

 • Gelderland

 • 16 uur per week

 • ICT Informatievoorziening

 • 05 december 2022

 • 30 juni 2023

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Externe is inzetbaar vanaf 5 december 2022 tot en met 30 juni 2023 voor 16 - 32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd met 2 maal een periode van 6 maanden. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Afhankelijk van de beschikbaarheid van externe, is een gefaseerde start en/of latere startdatum mogelijk, mits externe uiterlijk 1 januari 2023 inzetbaar is voor 16 - 32 uur per week. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.
 • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting Milieukunde/Ecologie/Biologie of in een vergelijkbare richting. Benoem de naam van het opleidingsinstituut, de studierichting, de plaats en het jaar waarin het diploma is behaald. Indien een vergelijkbare richting wordt genoemd graag onderbouwen/aantonen waarom deze richting vergelijkbaar is aan de richting Milieukunde/Ecologie/Biologie.
 • Externe beschikt aantoonbaar over minimaal 6 maanden ervaring (opgedaan in de periode 2019 - heden) op het gebied van stikstofbeoordelingen en/of minimaal 6 maanden ervaring met het opstellen van aanvragen van stikstofvergunningen. Stage telt niet als ervaring. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in uw toelichting de opdrachten / projecten waaruit blijkt dat u aan deze eis van minimaal 6 maanden ervaring voldoet.
 • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

 • Externe heeft aantoonbare ervaring met Aerius calculator, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe heeft ervaring met Aerius calculator (10 punten) Externe heeft geen ervaring met Aerius calculator (0 punten)
 • Externe heeft aantoonbaar ervaring op het gebied van stikstofbeoordelingen en/of stikstofberekeningen, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe heeft ervaring op het gebied van stikstofbeoordelingen EN stikstofberekeningen (10 punten) Externe heeft ervaring op het gebied van stikstofbeoordelingen OF stikstofberekeningen (6 punten) Externe heeft geen ervaring op het gebied van stikstofbeoordelingen en/of stikstofberekeningen (0 punten)
 • Externe heeft aantoonbaar ervaring opgedaan met werken binnen of voor de landbouwsector, aan te tonen met praktijkvoorbeelden. Externe heeft minimaal 3 jaar ervaring opgedaan met werken binnen of voor de landbouwsector (10 punten) Externe heeft 1 tot 3 jaar ervaring opgedaan met werken binnen of voor de landbouwsector (6 punten) Externe heeft minder dan 1 jaar ervaring opgedaan met werken binnen of voor de landbouwsector (0 punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten