Gemeente Delfzijl

Twee ervaren Landschapsarchitecten

Gemeente Delfzijl

 • max € 100 per uur

 • Groningen

 • 6 uur per week

 • Bouwkunde Civiele techniek

 • 04 mei 2020

 • 31 december 2020

De opdrachtomschrijving

Deze inhuuropdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

 • Op CV aantoonbaar tenminste 10 jaar relevante werkervaring als landschapsarchitect. Taken:landschappelijk ontwerpen uitwerken en inrichten van woonwijken en woonbuurten, openbare buitenruimten in centrumgebieden, en werkervaring op het gebied van duurzame ruimtelijke ontwikkeling en inrichting en welstandsbeleid, aangevuld met recente werkervaring in de aardbevingsproblematiek en de versterkingsopgave in Groningen. Referenties zijn vereist.
 • Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde relevante WO-opleiding. Ingeschreven als landschapsarchitect in het Architectenregister.

De Wensen

 • Bij deze opdracht worden na de eerste selectieronde met een aantal partijen interviews afgenomen. Deze wegen mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze interviews worden beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.<br> <div style="padding:10px">Sollicitatiegesprek<br>De kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek worden tijdens dit gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven bij de opdrachtomschrijving en kandidaat omschrijving. Daarnaast wordt er aan de hand van het portfolio en de verstrekte referenties beoordeeld of de kandidaat past binnen de organisatie en/of er een klik is met de kandidaat.
 • De kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek worden tijdens dit gesprek getoetst op de gevraagde kennis, ervaring en competenties zoals beschreven bij de opdrachtomschrijving en kandidaat omschrijving. Daarnaast wordt er aan de hand van het portfolio en de verstrekte referenties beoordeeld of de kandidaat past binnen de organisatie en/of er een klik is met de kandidaat.
 • Je brengt relevante ervaringen en vernieuwende inzichten opgedaan elders in Nederland mee naar Delfzijl. Je beschikt over een brede kennis van plannen, wet- en regelgeving, (gemeentelijk) beleid en procedures in het ruimtelijke domein. Je bent in staat om de gemeente Delfzijl te adviseren en te begeleiden in ruimtelijk beleid, planologische procedures en op actuele thema’s zoals stikstof, krimp, natuurwetgeving, Omgevingswet, klimaatadaptatie energie transitie.
 • Aantoonbare werkervaring (10-15 jaar) in herstructureringsopgaven en interactieve plan- en ontwerpprocessen met bewoners en stakeholders, weergeven in het portfolio van maximaal 20 pagina’s, waarbij geldt dat kandidaat deze kennis en ervaring in de afgelopen 5 jaar heeft opgedaan. Het portfolio dient te worden voorzien van traceerbare referenties.
 • Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.<br> <div style="padding:10px">Portfolio’s met recent en uitgevoerd werk, voorzien van traceerbare referenties.<br>.

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten