Gemeente Dalfsen

Toezichthouder / handhaver bouw en ruimtelijke ordening

Gemeente Dalfsen

De opdrachtomschrijving

Deze detacheringsopdracht verloopt via een aanbesteding. De opdrachtgever heeft eisen en wensen opgegeven. Aan de eisen moet je voldoen om kans te maken. Op de wensen kun je punten scoren.

De Eisen

  • De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Kandidaten die voor deze opdracht in aanmerking willen komen, dienen een overeenkomst met loonuitbetaling te hebben via een detacheringsbureau of adviesbedrijf, die dan de offerte indient. Bemiddeling is onvoldoende.* * Dit criterium dient naar waarheid ingevuld te worden. Indien blijkt dat dit niet zo is, wordt de opdracht per direct beëindigd.Keuzemogelijkheden Ja, kandidaat heeft een overeenkomst/of is gedetacheerd (0 Punten)Nee (0 Punten)
  • Kandidaat levert binnen 4 weken na aanvang van de opdracht een op de functie afgestemde VOG aan. Dit is een ontbindende voorwaarde.
  • Kandidaat heeft minimaal een opleiding op mbo niveau 4 afgerond.
  • Kandidaat is in het bezit van een geldig B-rijbewijs en eigen vervoer.
  • Kandidaat heeft aantoonbare kennis van het bouwbesluit. Met aantoonbaar wordt bedoeld dat dit valt af te leiden uit het CV/ profiel.
  • Kandidaat heeft minimaal 1 jaar in de afgelopen 4 jaar ervaring in eenzelfde of vergelijkbare functie met betrekking tot bouwen bij een gemeente.
  • 2 relevante referenties, die de volgende gegevens bevatten: naam referent, functie, organisatie, e-mailadres en/of telefoonnummer.

De Wensen

  • Kandidaat is in het bezit van AWB1 (10 punten)KeuzemogelijkhedenJa (10 Punten)Nee (0 Punten)
  • Kandidaat heeft meer dan 1 jaar recente werkervaring in eenzelfde of vergelijkbare functie met betrekking tot bouwen bij een gemeente.KeuzemogelijkhedenKandidaat heeft 1 jaar werkervaring in de afgelopen vier jaar in eenzelfde of vergelijkbare functie met betrekking bij een gemeente (0 Punten)Kandidaat heeft tot 3 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar in eenzelfde of vergelijkbare functie met betrekking tot bouwplantoetsing bij een gemeente (5 Punten)Kandidaat heeft tot 5 jaar ervaring in de afgelopen 7 jaar in eenzelfde of vergelijkbare functie met betrekking tot bouwplantoetsing bij een gemeente (10 Punten)Kandidaat heeft 5 of meer jaar ervaring in de afgelopen 8 jaar in eenzelfde of vergelijkbare functie met betrekking tot bouwplantoetsing bij een gemeente (15 Punten)
  • De competenties, kennis, vertrouwen en ervaringen worden getoetst tijdens het gesprek. competenties: • Je bent oplossingsgericht, besluitvaardig en gaat graag praktisch aan de slag; • Je staat stevig in je schoenen en werkt graag samen; • Je bent leergierig en staat er voor open om het vak van toezichthouder/handhaver eigen te maken. • Je bent bereid om op onregelmatige tijden te werken als daar om gevraagd wordt. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en bij uitzondering in de weekenden.KeuzemogelijkhedenUitstekend (20 Punten)Goed (10 Punten)Voldoende (5 Punten)Onvoldoende (0 Punten)

Interesse in deze opdracht?

Zo werkt onze dienstverlening

Deze opdracht is gesloten, reageren is helaas niet meer mogelijk

Mis geen kans, word gratis lid

Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox

Gesloten