Gemeente Amsterdam
max €104 per uur
Noord-Holland
36 uur per week
01 juli 2024
30 juni 2025
Opdrachtomschrijving
De senior functioneel beheerder NISE/VES heeft tevens de taak bij het agile team inrichten spijtoptanten regeling en tevens de rol van adviseur vernieuwings-traject NISE bekleden welke valt onder de afdeling informatievoorziening van Ruimte en Economie voor het IV-account van de directie Grond en Ontwikkeling.
De afdeling Erfpacht en Uitgifte werkt samen met IV aan de vernieuwing van het informatielandschap. Hiervoor is het programma NISE opgericht waarin op basis van een nieuwe doel-architectuur het huidige informatielandschap de aankomende jaren gefaseerd wordt vervangen.
Onderhouden en testen van de Amsterdam erfpachtportalen behoort ook tot de werkzaamheden van de SR. Functioneel beheerder.
Het agile ontwikkel team is op zoek naar een ervaren senior functioneel beheerder NISE/VES om het Erfpacht overstapportaal systeem te verfijnen en robuuster in te richten met het oog op de pardon regeling t.b.v. spijtoptanten om alsnog eeuwigdurende erfpacht af te sluiten met voorheen geldende korting. Het Agile team in de rol van adviseur te begeleiden. De focus in de rol van adviseur ligt primair op het actief inspelen op de informatiebehoeften en deze vertalen naar het juiste informatieproduct (signaleren, informeren, adviseren). In de praktijk houdt dit voor een belangrijk deel in het analyseren en documenteren van businessprocessen, het op basis daarvan nauwgezet identificeren van alle relevante functionele eisen en wensen van stakeholders en gebruikers, het vertalen hiervan naar zodanig heldere en eenduidig, functionele ontwerpdocumentatie en -specificaties dat deze optimaal geschikt is als input voor het afstemmen van technische realisatie.
Werkzaamheden
- Adviseur NISE vernieuwing Amsterdam Erfpachtstelsel architectuur;
- Test en onderhoud Amsterdamse Erfpacht portalen;
- Onderhouden Spijtoptanten regeling.
Gemeentelijke organisatie
Met ruim 18.000 collega's zorgen we ervoor dat Amsterdam een aantrekkelijke hoofdstad is en blijft. Waar het fijn is om te wonen, te werken en naar school te gaan. Met ruimte voor ondernemers en bezoekers. Werken voor Amsterdam betekent bijdragen aan iets groots. Aan groei, veiligheid, ontwikkeling, gezondheid. Van de stad, van Amsterdammers. Daarmee geven wij Amsterdam door; aan de toekomst, aan volgende generaties. We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega's zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen
collega's, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad.
De opdrachtgever(s)
De gemeentelijke organisatie bestaat uit 5 clusters, een bestuurs- en concernstaf, 7 stadsdelen en 1 stadsgebied. De stadsdelen besturen samen met de gemeenteraad, burgemeester en wethouders de stad Amsterdam. De 5 clusters zijn: Ruimte en Economie, Sociaal, Stadbeheer, Bedrijfsvoering, Digitalisering, Innovatie en Informatie. De clusters hebben expertise op een specifiek terrein, zoals sport, jeugd of parkeren. Zij werken beleid uit tot stadsbrede kaders waarbinnen de stadsdelen het uitvoerende werk kunnen doen. Ook bieden zij directe ondersteuning aan bewoners die dit nodig hebben, bijvoorbeeld op het gebied van participatie of werk. De stadsdelen houden zich onder andere bezig met de inrichting van straten en pleinen, groen en parken en welzijnswerk in de buurt. Ze zorgen ervoor dat wat ze doen, past bij de behoeften in hun stadsdeel en bij het beleid voor de hele stad. Meer informatie over de gemeentelijke organisatie is te vinden op: https://www.amsterdam.nl/.
Zo werkt onze dienstverlening
Ontvang direct alle opdrachten en marktontwikkelingen in je mailbox